Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Dobrodružný
  • Akční
  • Pohádka

Recenze (10)

plakát

Vraždy v kruhu (2015) (seriál) 

Krásná hudba při úvodních titulcích.

plakát

Špinavý trik (2013) 

Parádní rychlovýběr a první filmová projekce sledovaná s šunkovým popcornem v krabici, haha. Bavila jsem se výborně. Bradley s kudrlinkami sladkej, Christian správně drsnej, Jennifer úžasně mimo a Amy démonická. Musím vidět znovu... Konec mi totiž trochu unikl... :)

plakát

Pěna dní (2013) 

Bizarre mais impressionnant...

plakát

Mrňouskové: Údolí ztracených mravenců (2013) 

Milé překvapení! Škoda, že jsem nemohla vidět originál, francouzské vyprávění na začátku by bylo pomyslnou třešničkou na dortu. Ale i tak skvělý filmový zážitek s roztomilostí a vtipem sobě vlastním!

plakát

Dál než se zdálo (2010) 

Viděno s dabingem. Možná by mi to v angličtině nepřipadalo tak prázdný. Ta hvězda je za občasné dobré vtipy, jinak teda radši doporučuji na sobotní večer, pokud jste unavení a chcete opravdu vypnout, jinak by se vám mohlo stát, že na to budete i pořádně koukat a dávat pozor :o)

plakát

Počátek (2010) 

Po druhém zhlédnutí jsem ještě více žasla nad úžasnou představivostí pana režiséra. Originální motiv vtahující do děje, skvělé obsazení, perfektně sedící hudba... Zkrátka nezapomenutelný filmový zážitek.

plakát

Nevinné lži (2013) (seriál) 

Až moc depresivní příběh, který mě neoslovil. Ale taková je většina tvorby Alice Nellis, tak by nás to nemělo překvapovat. Naproti tomu druhý díl byl skvělý, lehký a Kotkovo jméno v závěrečných titulkách mile překvapilo. Byly to sice dva úplně odlišné filmy, jenže srovnání se zkrátka neubráním, když je to cyklus, že. Lež má rozbité auto mě bavilo, vtipné dialogy (hlavně zpěváků-automechaniků :)) střídaly dobré scény, dostalo mě to jako už dlouho nic a navíc v neděli večer na České televizi. Schválně jaké budou další díly!