Reklama

Reklama

Erinin (Drew Barrymore) ironický smysl pro humor a naprostá otevřenost naprosto okouzlil Garretta (Justin Long). A to všechno u piva a u snídaně druhý den ráno. Jiskra přeskočila a byla z toho plnohodnotná letní láska a nikdo nečekal, že potrvá, až se Erin bude muset vrátit do San Francisca a Garrett zůstane kvůli práci v New Yorku. Jenže když se šest týdnů radovánek nenápadně změní v něco hlubšího, ani jeden z nich si není jistý, že to chce ukončit. A i když si Garrettovi kamarádi Box (Jason Sudeikis) a Dan (Charlie Day) dělají legraci z jeho vztahu s telefonem, nechtějí svého „kámoše“ ztratit kvůli úletu s nejistým koncem. Stejně tak Erinina upjatá a až příliš ochraňující vdaná sestra Corrine (Christina Applegate) chce zabránit tomu, aby se Erin vydala na tu neslavně známou cestu za zklamáním. Ale navzdory rozdílným pobřežím, opatrným kamarádům a rodině a několika nečekaným pokušením tenhle pár možná našel něco jako lásku a s pomocí textovek, „sextovek“ a nočních hovorů, možná tu vzdálenost překonají. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (13)

Trailer 2

Recenze (305)

JJ.Gibson 

všechny recenze uživatele

Hezká svižná romantická komedie s krásnou Drew Barrymore! Co víc si přát?!? Asi o něco více nápaditější zápletku. Sice je pravda, že příběh jen tupě nekopíruje veškeré romantické komedie co známe, ale pořád mi zde chybělo to něco, co by tento snímek vyzdvihlo nad průměr! Celkově vzato - spokojenost. ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Pohodová romantická komedie. 1) Pěkný Garrett (32letý (!) Justin Long) žije na blahobytném Manhattanu. Je zdravý, vše mu zatím vychází, má zajímavou práci a dva milé poněkud excentrické přátele. A teď to vypadá, že získal i holku, se kterou si opravdu rozumí. 2) O světových problémech se tu tedy nedozvíte nic, zato si můžete vychutnat pohodu prosluněných manhattanských ulic. 3) Po skvělém nástupu však tvůrci neudrželi tempo a snímek po první půlhodině sklouzl do rutinního klišé, které neurazí, ale ani nepotěší. 4) Alespoň jsme se dozvěděli zajímavou charakteristiku švýcarského armádního nože: You cut your own hair and you suck your own dick. You're like a Swiss army knife. ()

Reklama

Lacike 

všechny recenze uživatele

Neskutocne zabavna romanticka komedia, ktora oplyva originalnou zapletkou, neskutocne sympatickymi postavami (Justin a Drew tvoria dokonaly par, vedlajsie komicke postavy su konecne zase raz komicke a nie otravne) a inteligentnymi dialogmi s mnozstvom popkulturnych odkazov. Fakt to vyzera ake keby niekto nasiel zapotroseny scenar kevina Smitha. Vysledok je ale lepsi ako keby ho sfilmoval on sam (napriklad jeho pokus o cistokrvnu mainstremovu romantiku Jersey Girl). Nechybalo vela a dal by som aj piatu hviezdu, ale v zavere tvorcovia trochu zbabelo cuvli späť a vysledok je tym padom len kvalitnym naplnenim zanrovej skatulky. Keby mali trochu viac odvahy zakoncit to netradicne, tak to mohl byt vo svojom zanri vynimocny film. 8/10. ()

Roman.Ticka 

všechny recenze uživatele

Nevím, jestli ženský pohled filmu uškodil než prospěl, každopádně to byla pohodovka. A to díky pořád skvělé a usměvavé Drew a sympatickému Justinovi, kterým to dohromady hezky klapalo. Takže oddychovka na zvednutí nálady zafungovala, čili není proč hledat mouchy, komáry, vši ani jinou havěť, když jeden hledá ždibek pozitivismu v dnešní prašivině. Scény o sexu byly tradičně po americku trapné, ono skákat od puritanismu k benevolenci není snadné normálně, natož pro pošuky jejich typu. S tím se holt nedá nic dělat, buď se budu dívat, nebo to vypnu a já to nevypla.☺ ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Tahle romantická komedie má v sobě obrovský kouzlo. Hlavně v tom, že Justin s Drew se během filmu do sebe vážně zamilovali a tak jsem jim to hraní ani nemusel věřit. Tady to prostě bylo jasný už od první minuty, kdy na sebe upozornili jasnými záblesky v očích. A ve výsledku jsem se fakt moc příjemně bavil. Bylo vidět, že film se nechce zalíbit široký veřejnosti a dokáže být občas docela i dost vostrej, sprostej a bůhví co. Ale to je to krásný, to je ten život. Na druhou stranu mě mrzelo, že Justin měl ve filmu kámoše jak se patří - Jason Sudeikis a Charlie Day a pak je tvůrci neuvěřitelně snadno odkopnou a hodí je co na druhou metu, oni s nimi jednoduše zametou. A přitom by bez nich ten film byl kvalitou poloviční. Každopádně super, je vidět, že láska je láska a rodí se, zaniká a vyvíjí se v jakýchkoliv podobách a zajetá klišé nejsou vždycky pravidlem. To se mně na tom všem líbilo asi nejvíc. ()

Galerie (49)

Zajímavosti (4)

  • Kapela, která Garetta (Justin Long) zaujme během koncertu a která se během filmu ještě několikrát objeví, se jmenuje The Boxer Rebellion. Tato kapela skutečně existuje a je z Velké Británie. (Posheidon)
  • Během a i po skončení natáčení byli Justin Long a Drew Barrymore partnery. (R´Hell)

Reklama

Reklama