Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (372)

plakát

Jih proti Severu (1939) 

Na rovinu. Čekal jsem vyčpělou romantickou škváru, takže mě stihl docela šok. Tenhle film je výbornej a byl jsem pěkně vyjevenej z toho, jak lehce a nenuceně mně to bylo naservírováno.

plakát

Dotek zla (1958) 

Film s nudným začátkem, který se jen pomalu dostává do obrátek. Ke konci už je ale na co dívat. Nechápu, co se sebou Orson udělal, protože vypadá otřesně. Když uvážím, že je mu tady teprve 43 a vypadá na 60, tak maskéři odvedli hodně dobrou práci!

plakát

Televizní společnost (1976) 

Filmy, které staví na snaze šokovat, může potkat doba, ve které už daná věc šokující být přestane. Obávám se, že tohle je jeden z těch filmů. Překvapilo by snad někoho z vás, kdyby někdo kvůli sledovanosti nechal někoho zabít? Mě snad ani ne.

plakát

50x a stále poprvé (2004) 

Je jen pár filmů, kde hrál Sandler a nestojí za ho.... Tenhle mezi ně nepatří. Jako malý světýlko ve tmě shledávám Roba Schneidera. On je takový hovado, že celej film v mých očích trochu zachránil. Pokud nemáte rádi ani jednoho z nich, vůbec se nepokušejte na to dívat!

plakát

Americký zločin (2007) 

Silný příběh v nehezkém obalu. Zpracování mě nezaujalo vůbec. Trochu nechápu nerozhodnost a lhostejnost zainteresovaných lidí. Davová psychóza je asi mocný činitel. 4* dávám jen z úcty k tomu, co se stalo.

plakát

Ďábelské ženy (1955) 

Po Mzdě strachu, který na mě působil jako docela průser, se Ďábelské ženy jeví jako dokonalost sama. Černobílá barva působí přesně tak ponuře a nejistě, jak Clouzot chtěl. Charaktery jsou také vystiženy výborně - slizký ředitel, kterého budete nenávidět, jeho milenka, kterou budete opovrhovat a manželka, kterou litujete. Držel jsem jí palce až do konce, u kterého jsem seděl jak pěna a čekal jak to dopadne.

plakát

Lost Highway (1997) 

Lynch nemůže nikdy zklamat. Celou dobu to vypadá, že jste v obraze a na konci prd víte. Trochu těžkotonážní začátek střídá docela svižná jízda, kde dominuje hlavně hudba Rammsteinů a Marilina Mansona, který si střihne i miniroli v pornu.

plakát

Mluv s ní (2002) 

Tenhle film jde naprosto mimo mě. Za prvé nesnáším býčí zápasy, takže hlavní herečce jsem to spíš přál a Javier Cámara je mně od pohledu těžce nesympatický. Dívat se na něho celej film je pro mě peklo. Ještě že to na konci utnul.