Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Henry Roth pracuje jako ošetřovatel v ZOO. Jeho snem je vyrazit na Aljašku, a proto veškeré peníze investuje do rekonstrukce plachetnice. Když se vydá na zkušební plavbu, loď se porouchá a Henry musí ke břehu. Zastaví se v malém bistru, kde ho zaujme sympatická Lucy. Dá se s ní do řeči a domluví si schůzku na další den. Druhý den Lucy sice sedí na svém místě, ale Henryho si vůbec nepamatuje. Majitelka podniku mu vysvětlí, že dívka měla autonehodu, po níž má poškozenou krátkodobou paměť, takže pokaždé, když se probudí, je pro ni neděle 13. října. Její otec a bratr se jí to snaží ulehčit, a proto každý den vše připraví a prožívají, jako by opravdu byla říjnová neděle. Otec dívky zakáže Henrymu se s ní stýkat. Když už nemůže jít do kavárny, začne připravovat náhodná setkání. Protože si Lucy po každém setkání s Henrym zpívá, tak otec rezignuje a pozve ho domů. Jednoho dne dívka zjistí, že není 13. října. Otec jí vše vysvětlí a zaveze ji k lékaři. Henryho uklidňuje, že další den bude zase vše při starém. Jenže mladík se rozhodne, že to změní. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (771)

Stegr 

všechny recenze uživatele

80% - Příjemná odpočinková komedie, v níž téměř nenajdete trapné vtipy. Naopak těch povedených je v ní fakt hodně a já se s chutí smál. Zápletka sice zajímavá, ale trošku hloupoučká a naivní, ale to vůbec nevadilo, protože všechny ty Sandlerovy nápady a Astinovy hlášky (ostatní postavy měly tak jednu dvě povedený) byly rozhodně na palec nahoru... ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Ze všech režisérů slušel a sluší nejvíce Sandlerovi právě Peter Segal. 50x krát a stále poprvé srší skvělou atmosférou i obsahuje vskutku originální zápletku. Dvojici Sandler/Barrymore to patřičně sluší a jedna z nejlepších romantických komedií je tudíž na světě. Když se na závěr přidá nezapomenutelná písničká Somewhere Over the Rainbow není co řešit. 85% ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele

stalo se to jednoho dne a adam sandler se cítil jak omámen. drew barrymore vypadala jako víla, které paměť zabloudila. byla jeho scarlet, co děravou má paměť. on rozflákal svoje auto, hrál si na dělníka, zmrzačil kamaráda a málem vlastní vinou přišel o tučňáka. měl tajný sen, jak moc by jí chtěl. tak přišla (další) první pusa............. . asi takhle, tohle jsem nevymyslel já, ale ve filmu toto (píseň) zpívá A.S. a dá se říci, že vystihuje děj i duševní ,,rozpoložení" snímku. A.S. mě nepřesvědčil o tom, abych na každý jeho nový počin čekal s jazykem na vestě (nemyslím z vyděšení) a D.B. je prostě starší než v E.T. film je normální americkou komedií, se zajímavým námětem ve kterém se také dozvíte, čím straší mroži ve volném čase v moři ostatní savce. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Slušná psychologická komedie, možná bych dal i slabé čtyři, ale zas mě to neláká vidět znovu. Naštěstí režisér Sandlera ukočíroval a ten nepřehrává, takže se na to dá dívat, je to jímavé a slušně natočené. Jen u toho člověk nesmí moc přemýšlet, kolik věcí tihle lidé dokážou zvládnout za jeden jediný den - a tím myslím všechny okolo - a jak těžko bych se zamilovával do holky, o které mi ráno řeknou, že s ní chodím, já si nic nepamatuju, ale večer už máme sex. ()

golfista 

všechny recenze uživatele

V žánru komedie je Adam Sandler čím dál lépe použitelný. Už to nejsou jenom grimasy, takže vážné role po "Opilí láskou" budou určitě následovat. S Drew Barrymore jim to tady navíc docela sedlo... Takže - výborný nápad, ze kterého asi šlo vytěžit něco navíc, ale já se fakt pobavil. Hlavně při každé "steroidové hlášce" Seana Astina :) .... Je to asi trošku moc hvězdiček, ale nebýt těch několika "vtípků", které balancování na hraně vkusu nezvládly a spadly do trapnosti, bylo by to vážně za čtyři. Takhle je to 70%. ()

Galerie (55)

Zajímavosti (52)

  • Molo, které je vidět ve filmu jako součást domu Whitmoreových, je v současnosti zchátralé molo Waikane Pier, které bylo také k vidění v epizodě Skleněná baletka (2006) seriálu Ztraceni (od r. 2004). (veronikajel)
  • Fotbalový zápas Minnesota Vikings, který Marlin (Blake Clark), Doug (Sean Astin) a Lucy (Drew Barrymore) sledovali, hráli ve skutečnosti Vikingové proti Detroit Lions 13. října 2002. Vikingové porazili Detroit Lions 31-24. (veronikajel)

Související novinky

Co se kde šustne

Co se kde šustne

21.02.2007

Ghost Rider láme v USA rekordy. Byl uveden v 3619 kinech a za pouhé 4 dny již stihl vydělat 51,5 miliónů dolarů. Tím hravě překonal dosavadní rekord v nejvyšším výdělku za sváteční víkend, který… (více)

Reklama

Reklama