Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Sci-Fi
  • Dobrodružný

Recenze (25)

plakát

Rivalové (2024) 

Bylo to koukatelný, docela to odsejpalo. Zendaya se mi líbila nejvíc, ale jinak jsem na tom nic extra neviděl. Pro mě jednou a dost.

plakát

Kaskadér (2024) 

To bylo moc fajn. Vlastně, taková hodně akční romantická komedie. Ryan s Emily odvedli fajn práci, podle mě to na plátně mezi nimi jiskřilo. A pak nevím, jestli jsem někdy viděl film s takovou podporou kaskadérské práce. Za mě 4 hvězdy a rád se na to s odstupem podívám ještě jednou.

plakát

Dokonalé dny (2023) 

Měl jsem trochu jiný očekávání. Vtipný to občas bylo, všichni herci, co hráli mistra byli výborní, ale jinak mi to moc k srdci nepřirostlo.

plakát

Nic ve zlým (2023) 

V půlce filmu jsem ztratil pozornost a šel jsem si uvařit oběd. Co říct, Jennifer mám rád, snažila se ten film trochu vytáhnout, ale nějak to neklaplo. Užil jsem si bitku na pláži, má moc pěknou postavu..pokud to teda byla ona. Jinak je to ale místy až trapný. Jsem zklamán.

plakát

Potomci lidí (2006) 

Viděl jsem to až teď, po 18ti letech od uvedení. Možná, kdybych to viděl jako čerstvý, tak bych to ohodnotil jinak, ale teď jen 3 hvězdy. Pozornost jsem udržel, dodíval to až do konce. Určitě zajímavý námět, ale že bych z toho byl nějak nakřivo, to ne. Stačilo mi jednou. Ale určitě to má své kvality.

plakát

Tancuj Matyldo (2023) 

Budu opakovat ostatní, ale musím. Výborný herecký výkony Rodena a Rázlové. Těžký téma, který se může stát každýmu. Velice dobře natočený, odsejpá to, je to podmanivý a funguje to.

plakát

Jedeme na teambuilding (2023) 

Tak jsem se bohužel nepobavil. Ani velmi slušný casting to nezachránil.

plakát

Duna: Část druhá (2024) 

Sice jsem tam měl pár momentů, který bych komentoval, ale když to vezmu jako celek, tak jsem to vlastně z 95% sledoval skoro se zatajeným dechem. Pomalý rozjezd mi vůbec nevadil. Výkon herců na jedničku, Javier Bardem byl roztomilej. Celá Harkonenská partička byla dokonalá, jen mi přišlo, že s baronem a Davem Bautistou to mělo docela rychlej konec, bez většího boje a napětí. Na to, jací to byli zloduchové, to bylo trošku jednoduchý..co mi utkvělo v paměti byl celkově zvuk, to byla prostě paráda, včetně hudby. No a jak tady píše většina, vizuálně to bylo úchvatný. Takže se těším, jak se na to po nějakým čase podívám znovu.

plakát

Smysl pro tumor (2024) (seriál) 

Přemýšlel jsem, jestli mám dát 4 nebo 5 hvězd. Nakonec jsem vlastně nepřišel na to, co bych seriálu vytknul. Téma bylo těžký, ale i odlehčený vhodně načasovanýma fórkama, nebo vtipnýma situacema. Herci podali výborný výkon, jeden vedle druhého. Byť se mi seriál moc líbil, tak už se na něj podruhé dívat nebudu. Každopádně doporučuji shlédnout, téma rakoviny takhle zatím nikdo nezpracoval.

plakát

Posel budoucnosti (1997) 

Tenhle film si nezaslouží plýtvat energií na komentář..