Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Horor
  • Krimi

Obsahy (24)

Snatchers

Snatchers (2019)

Sara (Mary Nepi) je teenagerka posedlá popularitou na škole. Když se vrátí do školy její bývalý kluk, je ochotna se vzdát i toho nejcennějšího co má. Ráno se probouzí těhotná. A tím to teprve začíná...

The Onania Club

The Onania Club (2024)

Několik bohatých bílých žen se schází v rámci tajemného spolku "Onania Club". Společně prožívají rozkoš a vzrušení z utrpení a neštěstí druhých lidí. Hlavním zdrojem hlubokého a slastného prožitku jsou záběry z teroristických útoků na WTC 11. září.

Piekielna Kuchnia

Piekielna Kuchnia (2014) (pořad)

Amatérští kuchaři mezi sebou soutěží v extrémních kulinářských výzvách, aby získali stáž u světově proslulého kuchaře Wojciecha Modest Amara.

Horror aneb Četba na dobrou noc

Horror aneb Četba na dobrou noc (1992) (TV film)

Starý mládenec v garsonce se probudí z křesla. Zapnutý televizor už jen zrní. Při přepínání kanálů, kde se nic nevysílá, nalezne stanici, kde předčítá muž z knihy. Zpočátku nevinná četba sloužící ke klidnému spánku se změní v noční můru.
TV film vznikl v reakci na dříve vysílaný pořad Četba na dobrou noc, v němž nějaký herec předčítal povídky či úryvky z klasické literatury. Mělo to přispět ke kulturnímu povznesení diváků. Myšlenka protipólu, kdy by se divákovi četlo něco tak hrozného, aby naopak neusnul, se dočkala realizace v roce 1992. Dramaturg ostravské televize Aleš Jurda a spisovatel a scénárista Otomar Dvořák zapojili do projektu i geniálního komika Jiřího Wimmera, který celou představu obohatil dalšími nápady.

Fossil

Fossil (2014)

Paul a Camilla procházejí krizí. Ve snaze udržet manželství a dostat se zase na začátek, zamíří do malebné letní vilky na jihu Francie. Paul se snaží mít s Camillou dítě, ta to odmítá kvůli nedávné tragédii. Účel dovolené se míjí účinkem. Jednoho dne ráno najdou v bazénu cizí pár. Američana a jeho francouzskou přítelkyni. Po počátečních neshodách je ubytují u sebe a navážou přátelství. Rázem se všechno mění. Pozitivní přístup a nadhled od cizinců oba ohromí. Oba si náhle uvědomují věci, které dříve neřešili. Stále více je cítit sexuální napětí. Tahle sešlost nabude šokujících rozměrů.

Tajný život K.C.

Tajný život K.C. (2015) (seriál)

Nový seriál od Disney Channel, představuje K.C. Cooperovou (Zendaya), mimořádně nadanou středoškolskou matematičku, která zjistí, že její rodiče jsou tajní agenti. Pro její neobvyklé schopnosti je rekrutovaná do jejich řad. Každý díl popisuje každodenní rodinné starosti - a zároveň plnění misí na záchranu země.

Závislá

Závislá (2014)

Galeristka riskuje ztrátu své rodiny a vzkvétající kariéry, když si začne aférku s talentovaným malířem. Pomalu ztrácí kontrolu nad svým životem.

Tajný plán

Tajný plán (2013)

Sedm neznámých lidí se probudí na palubě neznámého letadla. Nikdo z nich neví, co se děje. Po nějaké době zjistí, že se stali nevědomky účastníky evakuačního programu americké vlády. Na povrch vycházejí skutečnosti, že někteří pasažéři ví více než jiní. Mezi cestujícími panuje napětí a vzájemná nedůvěra. To, co ale všichni následně zjistí, bude nejhorší. Tento let nedopadne dobře.

Lokatorzy

Lokatorzy (2000) (seriál)

Lokatorzy (tj. Nájemníci) je polský komediální seriál produkovaný televizí TVP Gdaňsk Polska. Seriál se odehrává ve Varšavě a zaměřuje se na čtveřici přátel a jejich domácího. Scénář vznikl na základě seriálů Man About the House (1973), George & Mildred (1976) nebo Three's Company (1977). Volným pokračováním je seriál Sąsiedzi (Sousedi).

All My Friends Are Funeral Singers

All My Friends Are Funeral Singers (2010)

Zel je kartářka. Žije a pracuje ve starém domě na okraji lesa. Dům je obýván po dlouhou dobu duchy (kněz, nevěsta, němé dítě či hlučná zrakově postižená skupina hudebníků). Když se v lese objeví záhadné světlo, duchové si uvědomí, že jsou vězněni. Začnou se bouřit. Zel je nucena smířit se s původem těchto duchů a vzdát se jediné rodiny, kterou kdy měla.

Dv

Dv (2013)

Sériový vrah James se rozhodl pro natočení svého života. To mu umožní jej prozkoumat a zůstane o krok vpředu před úřady. Brzy však zjistí, že je loven jednou ze svých obětí.

Osudová ztráta

Osudová ztráta (2014)

Return to Zero je založen na skutečném příběhu úspěšného páru (Meggie a Aaron) připravujícího se na příchod svého prvního dítěte. Jen několik týdnů před datem porodu zjistí, že jejich syn zemřel v děloze a bude narozen mrtvý. Život a vztah je navždy poznamenán ztrátou. Snaží se s tím vyrovnat přes různá odmítání, útěky a alkohol. Nic ale nemůže zachránit jejich manželství. Když Meggie zjistí, že je opět těhotná (z poslední pokusu "zachránit manželství" v Las Vegas), musí společně čelit bouřlivému a děsivému těhotenství.

Sx_Tape

Sx_Tape (2013)

Adam a Jill se pokoušejí okořenit svůj vztah nahráním sexuální scénky v opuštěném domě. Uvědomí si ale, že uvnitř nejsou sami. Objeví erotické pásky, které vidět neměli. Jejich perverzní dobrodružství se promění v zoufalý boj o přežití.

Silent Night, Bloody Night: The Homecoming

Silent Night, Bloody Night: The Homecoming (2013)

Opuštěný dům Wilfreda Butlera, bohatého, ale ustaraného muže, který spáchal sebevraždu v roce 1987, byl odkázán jeho vnukovi Jeffreymu. Dům je od Wilfredovy smrti v dezolátním stavu a řada podnikatelů má zálusk na majetek. Těsně před Vánocemi 2012, mnoho let po Wilfredovi smrti, Jeffrey a jeho právník se objeví ve městě, ve věci prodeje majetku. Na scéně je ale maniak. Šílenec se sekerou, který nemá s nikým slitování.

616: Paranormal Incident

616: Paranormal Incident (2013)

Když jsou zvláštní agent Watts a jeho vyšetřovací jednotka povoláni do opuštěné věznice Woodburrow, myslí si, že je to obvyklá akce. Ale ve Woodburrow není nic obvyklé. Tajemná žena se pokouší uprchnout a věci se začnou vymykat kontrole. Podivná síla zabíjí jednoho po druhém. Brzy je agent Watts nucen čelit tomu, co by mohlo být na světě to nejmocnější zlo ... ďáblovi.

The Smell of Success

The Smell of Success (2009)

Dlouholetý majitel obchodu s oblíbenými hnojivy umře. Firmu po něm převezme prodavačka parfémů z nákupního centra. Nezkušená, neotrkaná a hlavně neoblíbená u agentů s hnojivem, se snaží aby firma nezkrachovala. Podnik má totiž velké dluhy. A jakoby tenhle problém nestačil, tak na obzoru je konkurence. Ta využívá agresivní formu reklamy, kdy přímo z nebe posílá na zem své dealery s plnými bednami. Schyluje se k válce dealerů. Kdo z koho? Kdo bude úspěšnější a přemluví více farmářů, ať nakoupí jeho zboží?

Hotel Hell Vacation

Hotel Hell Vacation (2010)

Clark (Chevy Chase) a Ellen (Beverly D'Angelo) se chystají navštívit Rustyho (Travis Greer) a jeho rodinu na dovolené. Clark se rozhodne s Ellen pro romantickou noc v hotelu. Než se tam ale dostanou, na hotelu se všechno se pro Griswoldy pokazí.

Mé nové Já

Mé nové Já (2011) (seriál)

Manažerka Amy (Laura Dern) se psychicky zhroutí. Stráví tři měsíce regenerací v léčebném centru. Po návratu se snaží odpoutat od svého předchozího života. Pokouší se začít znovu s tím, že bude přenášet pozitivní energii na své nejbližší. Podaří se jí to? Dokáže v sobě nalézt sama sebe? Je opravdu osvícená?

Ve znamení raka

Ve znamení raka (2010) (seriál)

TV Showtime přichází s novým seriálem, který v sobě skýtá velký potenciál. Laura Linney se objevuje v hlavní roli ženy, které diagnostikovali nádor a celý její svět se pomalu a jistě hroutí. Musí v sobě najít veškerou sílu, aby se dokázala postarat o svého pubertálního syna, zvládla svého manžela a bojovala s nemocí. Jak se s tím vším vyrovná?

Kam zmizela hlídka 54?

Kam zmizela hlídka 54? (1994)

Režisér Bill Fishman natočil v roce 1994 komedii o dvou policajtejtech, kteří jsou navzájem propojeni. V menší roli se zde objeví i Fran Drescher, nám známá ze seriálu Chůva k pohledání.

Reklama