Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Dobrodružný

Recenze (42)

plakát

Baekpeuro (2014) 

Ty vole! Smazalo se mi to kurva

plakát

Hey DJ (2003) 

Borec tenhle dýdžej

plakát

Méďa Béďa (1964) 

Tak ty kráso čumim, scénář byl docela na fest, ale méďa opět nezklamal, i když béďa celkem solil

plakát

Krysař (1985) 

Takže totálka tenhle filmos. Nečekejte zvratné obratle v ději, jelikož se to odehrává v kalibru českých památek. Stručně a zřetelně, je to preciz komedie ve které máme ornamenty sekaček.

plakát

Maso a krev (1985) odpad!

Fýha. Hledal jsem kuchařku podle které bych si udělal nedělní oběd a narazil na toto. Nedělní oběd z toho sice neudělám, ale díky tomu ve mě nezůstane ani ten sobotní a budu ho muset spláchnout do pisoárů.

plakát

Posle štorma (1957) 

A jejda.. Jak jsem předpokládal, Dzidra pojmula svoji roli velice etnicky, ale film byl natočen spíše lyricky a když do sebe dva články nezapadají, tak se stane to, že se motor zadře. V tomto případě to napravila Vija, která přes všechno dokázala motor rozhýbat a mohlo se jet dál, ale bohužel, více jak 2 hvězdy tomu dát nemohu.

plakát

Vosy útočí (2005) (TV film) 

No ty bláho co k tomu mám říct, tento film jsem od mala odsuzoval i přesto, že ostatní mi ho neustále cpali pod nos. Nedávno jsem si ovšem udělal poklidný večer s rodinou, udělali jsme si popcorn a shlédli tento film a musím říct že něco tak skvělého jsem už dlouho neviděl, manželku to dojalo až z toho brečela jako malá a děti, ty hned mazali do pokojíčku napsat o tom kamarádům, takže musím hodnotit velice kladně, ale bohužel, plný počet dát nemůžu, protože vosy zde měli velice zúžená žihadla.