Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Sci-Fi
  • Animovaný

Recenze (19)

plakát

Duna (2021) 

** a to jen kvuli Zendaya a kvuli tomu že Momoa konečně někdo vyndal

plakát

Pan Nikdo (2009) 

Nevadí mi takový druh filmu, ale tohle byla pořádná slátanina. Byl celkem emotivní, takže nějaké dojmy zanechal, ale dále bych se k tomu nevracel.

plakát

Solo: Star Wars Story (2018) 

*** jen proto, že mám rád filmy s námětem SW. Ikdyž tohle bych radši úplně vynechal. Ušité hodně rychlou jehlou. Film o Hanu Solovi neřekl vůbec nic. Dějově slabé a nudné. Postava mi charakterem ani trošku nesedí do bezprostředního pašeráka Hana Sola. Mladý Han je spíš otravný trouba, o kterém ostatní říkají že se jim líbí, ale nejsem si jistý jestli si to od nich úplně zasloužil, ale film se snaží diváka přesvědčit že to tak je. Konec mě totálně rozsekal, fraška a nucený zvrat.

plakát

Hellboy (2004) 

Hellboy je sympatický, bezprostřední týpek. Film má šťávu a pěkně plyne aniž by se divák nudil. Je v něm hodně akce a dokáže navodit napjatou atmosféru. Příjemná podívaná, ale 4* mu nedám.

plakát

Captain America: Občanská válka (2016) 

Nevím no, podívaná parádní, akční scény na výbornou, rozpočet asi ne malý, ale člověk moc nesmí přemýšlet nad dějem. Prostě to plyne, oddechovka. Příběh opět na sílu udělaný, jen jsem doufal, že si nedá Capitan America dudlana s jeho nejlepším kámošem z dětství. Marvel by možná měl víc jet na kvalitu, než na kvantitu, ale dokud to sype, tak tomu rozumím, že si nemohou pomoct. Slátanina, brzy tam nacpou i Transformery, Želvy Ninje, nebo snad Chucka Norrise?

plakát

Americký ninja 4 (1990) 

nesmyslné dialogy, nesmyslný děj vycucaný z paty, trapné zápletky a každopádně tam nesmí chybět nějaká vnadná žena ve vedlejší roli, do které se zamiluje jeden z hlavních hrdinů a pak ji tahá bezdůvodně s sebou. Trapná americká oddanost že musí odejít ze svatby, ještě tam chyběla vlajka a hymna. Slátanina, nerad dávám "odpad!" tak aspon * z lítosti a za, no snahu?

plakát

Americký Shaolin (1991) 

Když jsem byl malý, tak jsem to žral. Nějak mě lákaly vzpomínky se na to podívat znovu. Strašné, opravdu strašné, *** jen z nostalgie. Nevím, proč mám po zhlédnutí toho filmu pocit, že na něm pracoval někdo kdo o bojových sportech neměl ani páru. Podíval se na pár asijských akčňáků, posbíral v asijské čtvrti kopu amerických asiatů a snažil se udělat rádoby sportovní Kung-fu film. Udělané přesně jak si to američan představuje podle sebe a to že to s realitou nemá nic společného? nu co, lidi nezajímají detaily, hlavně že tam skáče, kope, lítají pěsti jak na gestapu, mlátí o zem.

plakát

Ed Wood (1994) 

Nejsmutnější je když je člověk takový trouba, že mu ani nedojde že jím je.

plakát

Dogville (2003) 

Ani jsem si nedokázal představit jiný konec

plakát

Faunův labyrint (2006) 

Silný příběh, malé holčičky, která uniká z tohoto neideálního světa. Dětská představivost je úžasná. Perfektní filmový zážitek a ještě když jsem od toho filmu vůbec nic nečekal, tak to bylo o to silnější.