Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Poslední recenze (5)

plakát

Shang-Chi a legenda o deseti prstenech (2021) odpad!

Absolutní rasistický odpad. Nudné jak prase, akční scény připomínají flicky Shaw-Brothers, ale jsou "vylepšeny" CGI technologií. Film je plný šikmookáčů a bílý tam hraje jenom blázna. Čínská propagandistická soldateska se nám dokonce snaží namluvit, že oprstýnkovaný čínský šampón by porazil Hulka a Thora. Lol. World Breaker Hulk by ho vykostil a použil jako záchodový papír, z jeho prstýnků by si udělal cockringy. Thor by mu urazil palici a jeho lebku použil jako číši na chlastání medoviny ve Valhale. Chinese brainwashing. Chinese brainwashing. Chinese brainwashing. Chinese brainwashing. Chinese brainwashing. Chinese brainwashing. Chinese brainwashing. Chinese brainwashing. Chinese brainwashing. Chinese brainwashing. Chinese brainwashing. Chinese brainwashing. Chinese brainwashing. Chinese brainwashing. Chinese brainwashing. Chinese brainwashing. Chinese brainwashing. Chinese brainwashing. Chinese brainwashing. Chinese brainwashing. Chinese brainwashing. Chinese brainwashing. Chinese brainwashing. Chinese brainwashing. Chinese brainwashing. Chinese brainwashing. Chinese brainwashing. Chinese brainwashing. Chinese brainwashing. Chinese brainwashing. Chinese brainwashing. Chinese brainwashing. Chinese brainwashing. Chinese brainwashing. Chinese brainwashing. Chinese brainwashing. Chinese brainwashing. Chinese brainwashing. Chinese brainwashing. Chinese brainwashing. Chinese brainwashing. Chinese brainwashing. Chinese brainwashing. Chinese brainwashing. Chinese brainwashing. Chinese brainwashing. Chinese brainwashing. Chinese brainwashing. Chinese brainwashing. Chinese brainwashing. Chinese brainwashing. Chinese brainwashing. Chinese brainwashing.

plakát

Sběratelé kostí (2005) (seriál) odpad!

Totální a naprostý odpad díky jedné z hlavních postav, mluvím o blbce Brennanové, tak arogantní individuum je možné zasadit do komediálního seriálu, ale ne do detektivky. O jaké aroganci mluvím? Cituji: "Není chytřejší než já, neznám nikoho, kdo by byl chytřejší než já." Ona si o sobě myslí, že je nejchytřejší na světě, k tomu ostatní neustále uráží. Miluji díly, kdy si s ní Pelant vytírá prdel. Holmes z Elementary je sice arogantní, také ví hodně, ale nikdy netvrdil a netvrdí, že je nejchytřejší na světě, proto má taky své vlastní konzultanty. Sběratelé kostí jsou odpad, který propaguje lidský odpad.

plakát

Overlord (2018) odpad!

Totální odpad současné americké kinematografie. Film ala "Jak pejsek s kočičkou vařili dort." Otřepané klišé o zlém Němci , k tomu přihoď dnes oblíbené zombie alias supervojáky, strč tam pacifistického negra, co nechce zabít ani myš (to už tady přece bylo, ale tam ten negr byl anděl), přidej k tomu malého žabožrouta, co by chtěl hrát baseball, a francouzskou kundu, co z ní vojclům stojí brko na pozoru. Slátanina bez hlavy a paty a hudba při závěrečných titulcích, tomu dává poslední ránu na cestě k absurdní komedii. ODPAD. 💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩 💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩 💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩 💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩 💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩

Poslední hodnocení (207)

Shang-Chi a legenda o deseti prstenech (2021)

odpad! 12.11.2021

Sběratelé kostí (2005) (seriál)

odpad! 22.11.2018

Overlord (2018)

odpad! 16.11.2018

O 10 let mladší (2018) (pořad)

odpad! 13.11.2018

Slunečno, místy vraždy (2010) (seriál)

odpad! 30.10.2018

Americký chopper (2003) (pořad)

odpad! 19.09.2018

Predátor: Evoluce (2018)

odpad! 16.09.2018

Toy Story: Příběh hraček (1995)

24.07.2018

Bídníci (1958)

24.07.2018

Reklama