Reklama

Reklama

Seriál nás zavede do zákulisí firmy Orange County Choppers, kterou vlastní rodina Teutelových, otec Paul Sr. a synové Michael a Paul Jr. Na zakázku vyrábí exkluzivní motorky na míru pro bohaté zákazníky. Mezi ně patří kupříkladu Russell Crowe nebo Bill Murray. (oficiální text distributora)

Recenze (146)

Phobia 

všechny recenze uživatele

Baví mě sledovat, jak se staví motorka (ok, chopper), jak z pár kusů kovu vznikne stroj (zvláště závěrečné lakování tomu vždycky dodá šmrnc:-)), ale vzájemné střety rodiny Teutulů se časem omrzí, protože dodržují stále stejné schéma, tím pádem se odhalí jejich naaranžovanost a umělost. Ovšem na sledování jedním očkem při práci na pičítači je tenhle "reality" seriál docela dobrý. 55% ()

SLOTH 

všechny recenze uživatele

jak jednou rekl muj bratr : sere me ze v kazdym dile se tam jako na oko hadaji pak se poplacají po rameni a na konci si reknou ze tohle je nejlepsi auto ktere kdy udelali a ano rikaji to v kazdem dilu ale co nikoho z nás by asi nebavilo kdyby to bylo udelany jako cesky porady typu rady ptaka votvíraka ()

Reklama

phoebess 

všechny recenze uživatele

nejsem fanda motorek, a přesto mě tenhle seriál zaujal... možná to bylo tím, že Teutulové jsou prostě magoři, co stavějí motorky a co rádi boří a ničí věci jakékoliv povahy... jejich motorky jsou naprosto úžasné, vztahy bouřlivé, a proto jsem se na tento seirál vydržela koukat poměrně dlouho, i když je pravda, že po čase už mi to připadalo stejné a pořád dokola... díl, který se mi nejspíš nevymaže z paměti, je díl s Billem Murraym, kdy mu chlapci z OCC stavěli motorku snů a Mikey si s ním chtěl pohrát a postavil mu motorku opačného rázu:-) ()

P. J. D. 

všechny recenze uživatele

Zpočátku to i člověka baví, ale po čase si říká "to už jsem viděl stokrát". V každém díle (nepřekvapivě, vzhledem k názvu i tématice) se pracuje na motorce. Zajímavé momentky občas nahrává rodinné a firemní hašteření, ale po čase si docela říkám, že už je to docela trapné. Ani různorodá tématika přípravy motorek pro danou akci to nijak nezachraňuje - sice jsou u různých provedení znatelné změny, ale ve výsledku ne tak velké, aby mě to nějak extra vytrhlo z toho, co už znám z dřívějších dílů. Pocit nějakého nečekaného překvapení či ozvláštnění tu nespatřuji a když už se objeví pokusy, předvede se to tak nic-neříkajícím způsobem, že to za moc nestojí. 2/5. ()

Ghedina 

všechny recenze uživatele

Neustálé nadávání jaký je kdo blb a tele a na co sáhne to zmrví,na to se nemusím koukat v bedně,když to okolo sebe poslouchám neustále pořád.Navíc jsem absolutní odpůrce všech těchto reality tv kravin,ale tady je to trochu o něčem jiném.Ty choppery jsou úžasné a navíc jako velkému fandovi těchto strojů mi dělá moc dobře,když můžu aspoň z části vidět jejich stavbu.Takže styl 0/obsah 100 celkem tedy 50%. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (12)

  • V začiatkoch firma sídlila v Orange County (odtiaľ pochádza názov spoločnosti), no neskôr sa presunula do mesta Rock Tavern vzdialeného asi 130 km od New Yorku. (m.a.t.o.)
  • V roce 2008 vzrostly neshody mezi otcem Paul Sr. a synem Paul Jr. natolik, že byl Paul Jr. propuštěn z firmy Orange County Choppers. Paul Sr. pak dokonce svého syna zažaloval, aby ho donutil prodat akcie OCC. Soud však nevyhrál. V roce 2010 si Paul Jr. založil vlastní firmu na výrobu motorek pod názvem Paul Jr. Design. (NiaWolf)
  • Paul Teutul Sr. pôvodne podnikal v oblasti výroby ocele a stavbu motoriek na zakázky mal iba ako hobby. Oficiálne sa začal venovať výrobe chopperov v roku 1999, kedy založil dnes už známu firmu Orange County Choppers. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama