Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Horor
  • Animovaný

Recenze (6)

plakát

Smrt přichází v bílém (2003) 

"Nakreslila jsem Breda. ... takhle mu prece visela ta noha" // Horror se zajimavym koncem se snahou vysvetlit predesle udalosti. Celkem povedena cernohumorna podivana, ktera me spis prijemne pobavila, nez vydesila.

plakát

Perverzáci (2011) 

Po nekolika dnech jsem se k tomuto filmu vratil a rozhodl se upravit svuj tehdejsi komentar. Budu vice objektivni a budu hledet jednotlive na vsechny tri povidky. 1. Zajimava povidka, kde se vyskytnou horrorove sceny, zajimavy konec, zajimava myslenka a zakonceni 3*. 2. I tady se o horroru muzeme bavit a pro me zajimave tema, ale ne uplne pochopeny konec. Vcelku nesmysl 2*. 3. Po shlednuti ve me povidka probudila ruzne pocity:). Parek dvou lidi - psychicky narusenych, kde zena vyuziva muze a ten se ji nakonec nemilosrdce pomsti. Horror? 5* // 3-4*

plakát

The Tunnel (2011) 

Pokud se na to nechcete koukat s kvalitnimi sluchatky na usich v noci po tme, tak se na to radeji ani nedivejte. Za sebe davam 3*. Mam tyhle PoV filmy ala zahada BW moc rad, ale musite se na ne umet divat a najit si tam pozitiva. Ve shrnuti 30-40min jsou to vazne kecy a dalsi kecy a nekdy az kydani hnoje. Nasleduje Blair Witch v tunelech mesta Sydney, kde zacne napeti pomalu ale jiste vzrustat diky obstojnym zaberum obcas vazne desivych--

plakát

Wrecked (2010) 

I presto, ze Brody je muj oblibeny herec, tak si vybral fakt spatnou roli, ale je nutno podotknout, ze kdyby to hral nekdo jiny nez chudak Brody - byl by to odpad!

plakát

Spartakus (2010) (seriál) 

Nehci tento seriál příliš kritizovat. Dávám pouze 3* a dávám je hlavně proto, že rozjezd od prvního dílu po poslední- nehledě na to, že díl má kolem 50 minut je až příliš pomalý ke konečnému dílu, který jsem si opravdu vychutnal a jemu samotnému by patřilo 5*, ale hleďme k průměru. Pozitivní na seriálu byl fakt, že jsem si tam pár aktérů oblíbil v jednom díle a v dalším jsem měl chuť jim plivnout do tváře, zajímavě vrtkavý příběh a pomalé seznamovaní se všemi figurkami. Celý příběh jsem pohltil za necelý víkend, což ale určitě nepřispívá k průměrnému hodnocení. Mínus pro mě bylo rozhodně zpracováni krve(jako z prasete), kamera á la 300 mě moc nebavila, všelijaké orgie až příliš(publikum,uličky)tomu moc nepřidaly. Scéna gála s koňským pérem mě přímo odpudila a tak dále... nebudu spoilerovat- 3* jsou akorát.

plakát

Plivu na váš hrob (2010) 

Jako fanoušek horrorů musím říct, že děj je poněkud slabší. Nicméně docela slušná podívaná na znuděné večery. Gore prvky jsou v tomto filmu celkem povedené. Po skončení zůstala nezodpovězena otázka jak se vlastně dívka zmátořila, dostala do takové formy a všem zčista jasna nakopala zadek :) 3* s přimouřením oka.