Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (4)

plakát

Hra o trůny - Série 8 (2019) (série) odpad!

Nedůstojný, amatérský, stupidní.... Jeden z nejlepších seriálů, s nejhroším zakončením v historii TV. Komukoliv kdo tenhle seriál ještě v roce 2023 stále neviděl, stejně jako já, důrazně doporučuji skončit po 5-6. sérii, kde cc skončily knihy. To co předvedli scénáristi v 6.-7. sérii když jim došla knižní předloha je ostuda, pro 8. sérii pak ani neexistuje slovo který by tu ohavnost popsalo.

plakát

Lovci duchů - Carry On (2020) (epizoda) odpad!

Tohle bylo vážně hrozný klišé a scénáristickej trapas, kterej nepatří ani do takovýho místy béčkovýho seriálu. Druhou půli dílu jsem po rychlých pasážích přetáčel, protože na tu kolumbijskou telenovelu se nedalo dívat. Tenhle díl mažu z paměti a epizodu 19. beru navždy jako jediný opravdový zakončení 15. sezon skvělýho seriálu.

plakát

Warcraft: První střet (2016) odpad!

Jsem dobře znalý Warcraft universa, jeho her, postav a především příběhu, proto nemůžu jinak než dát odpad. Problém je už v samotné volbě časového rámce. Přestože chápu proč (pro mainstream masu, především neznalých diváků), bylo to pojato tím nejhorším způsobem a tak film začíná někde uprostřed celého příběhu. To ústí ke zmatku v hlavách diváků Warcraftem nepolíbených. Ale především k neuvěřitelné plochosti všech postav a podstatné změně příběhu. Mantra - za všechno může "zlá fel magie" - je naprostý nesmysl. Udělat pak z legendární postavy Medivha prachsprostého feťáka felu považuju za nejhorší zločin proti Warcraft lore. Z hlediska kinematografie - Zbroje vypadají jak kdyby je vyráběla 6. třída ZŠ, herecké výkony tragédie a vizuál sice pěkný, ale nemůže zachránit celkově špatný film a příšernou adaptaci.

plakát

Zaklínač (2019) (seriál) odpad!

Jsem fanda knižní předlohy a bohužel to co jsem od Americké produkce čekal, se vyplnilo do puntíku. Opravdu velice hlasité chvástání že se bude seriál držet knižní předlohy je naprosto k smíchu. Casting odvedl opravdu poctivou práci při splňování rasových kvót, ale prznění předlohy kvůli současné zvrácené korekci zkrátka nepřekousnou. Svět Zaklínače má být situován do slovanského prostředí ve !!!13. století. Vykreslování a chování postav je naprosto mimo předlohu, jsou to jiní lidé. Z pohledu kinematografie - dialogy či legendární repliky jako Geraltovo "Evil is Evil" jsou neskutečně laciné, jak natočené studentem umělecké školy. Přestože Cavill mi prvotně neseděl, ve skutečnosti je to jediný herec který tam umí hrát a očivividně i jediný člověk kdo opravdu Zaklínače a jeho svět upřímně miluje. Kulisy bohužel působí strašlivě uměle a neustálé skákání v čase (pro diváky předlohy neznalé) zbytečně matoucí. Tohle nemůže žádný skutečný fanoušek Zaklínače či dobré kinematografie považovat ani za průměr, ostuda předlohy.