Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Horor
  • Akční
  • Animovaný

Recenze (6)

plakát

Návrat Addamsovy rodiny (1998) odpad!

První dva díly záhadné a morbidní rodiny Addamsové jsou špičkové, ale co je toto? Úplně mimo původní díly, od začátku se na to nedalo koukat a po pár minutách jsem to musela vypnout. Velká škoda,že to takto pokazili.

plakát

Já, mé druhé já a Irena (2000) 

Je to šílená a ujetá komedie co pobaví. Fakt jsem se zasmála a mají tam parádní hlášky. Jim Carrey v roli schizofrenika dokáže vždy naprosto pobavit (Charlie - hodný, klidný vs. Hank -agresivní, zlý), když dojde na rvačku mezi Charliem a Hankem nedá se nesmát Jedna super hláška: Hank: Hej, vocase! Jo, s tebou mluvim! Koukej zvednout toho vajgla nebo si ho přilepim k podrážce a propasíruju ti ho prdelí až do držky! PS.Vůbec netuším,proč má tak nízké hodnocení, protože tohle prostě musí pobavit a nikoho to neurazí

plakát

Millerovi na tripu (2013) 

Jelikož je dobrých komedií méně a méně, jsem ráda za všechny,které dokážou pobavit a to Millerovi opravdu splnili. Vybrali herce co se k takové podivné, potrhlé rodince hodí a sedlo jim to. Každopádně tady není o čem moc mluvit, to se prostě musí vidět. Přidám jednu hlášku: Rose: "Ty na tom vyděláš 500.000 dolarů a mně chceš odbejt jenom třiceti?" Casey: "Máš dostat třicet táců? A mně chtěl dát jenom litr." Kenny: "On vám chtěl zaplatit?

plakát

The Loved Ones (2009) 

Tento film si vychutnají jen lidi co milují tento typ "nechutného" žánru. První polovina filmu však byla pomalejší,ale druhá polovina byla velice efektivní a ne moc vhodný pro lidi se slabším žaludkem. Dobrou atmosféru dokresloval správný výběr hudby. Určitě doporučuji všem se silným žaludkem, co mají rádi adrenalin.

plakát

Lidská stonožka (2009) 

Velice zajímavý a zvrácený film o pokusech bláznivého chirurga, který zkouší zda může mít více lidí jeden společný trávící trakt. První člověk – dostane kus jídla, druhý člověk – dostane to, co prošlo trávicím traktem prvního. A třetí pak zbytky od druhého. Film obsahuje i úchylné humorné scénky, skvělého záporáka Dietera Lasera, který se sem hodí vzhledem a i parádním hereckým výkonem. Doporučuji tento film všem, kteří mají rádi tyto zvrácené filmy.

plakát

The Farm (2018) 

Podle názvu sem čekala krvák,ale to jsem se spletla. Je to horor bez gore, které mi tam chybí, také emoce a herecké výkony tam žádné nejsou. Ve filmu jde v podstatě vidět co lidé dělají zvířatům, ale opačně. Hodně,ale oceňuji,že autor nekopíruje filmy co už jsme viděli,ale snažil se být originální.