Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Krátkometrážní
  • Animovaný
  • Drama

Recenze (6)

plakát

Raubíř Ralf (2012) 

Skvělá pohádka, kde jsme se zabavili, jak my starší, tak i děti. Úžasný příběh, ze kterého koukalo i sem tam nějaké ponaučení.

plakát

LEGO® příběh 2 (2019) 

Mně se to snad líbilo ještě více než jednička. Vtipy neměly chybu, i když dospělí se na sále bavili pravděpodobně mnohem více než děti.

plakát

Jak vycvičit draka 3 (2019) 

Nádherné zakončení dokonalé trilogie, ze které snad už nikdo nebude ždímat. Pro mě bylo skvělé vyrůstat s hlavní postavou už od prcního dílu. Skvěle zpracováno, vtipné, dojemné, prostě vše.

plakát

Captain Marvel (2019) 

Snímek je odlehčený, což je ale dobře, je díky tomu vtipnější. Sleduje primárně hlavní postavu, děj nepřebíhá mezi různými aktéry. Jde hlavně o to seznámit se s Captain Marvel. A to podle mě vyšlo skvěle. Až na to, že je na můj vkus neskutečně přesílená, je to velmi dobrý film, kterému jinak není, co vytknout.

plakát

Zrodila se hvězda (2018) 

Na film jsem šla hlavně kvůli soundtracku. Jinak jsem neměla žádné očekávání, nic jsem o něm nečetla, nevěděla, předchozí verze mě také minuly. Film mě dokonale překvapil, Gagu jako zpěvačku skutečně uznávám a nyní jak vidím, má i jako herečka něco do sebe. Soundtrack byl úžasný, ten mé očekávání splnil. A přestože nejsem na podobné "slaďáky" film byl skvělý a emoce probudil vždy ve správných místech. Že děj nebyl ve finále až tak překvapivý, je pravda, avšak zpracování bylo tak skvělé, že se určitě vyplatí ho vidět.

plakát

Bohemian Rhapsody (2018) 

Já se přiznám, že patřím k té většině, které se tento film líbí. Dokonce jsem jím byla naprosto uchvácena. A to Queen poslouchám už dlouho a mám o nich i několik knih. Je pravda, že fanoušek se zde nové informace nedozví, přesto se mi pojetí a zpracování filmu velice líbilo. Jediná věc, kterou bych snad mohla vytknout a to ne tvůrcům, ale divákům, co byli na představení se mnou, byl jejich postoj ke “gay scénám”, kterých ani nebylo až tak moc a vzhledem k tomu, jak Freddie žil mi to přišlo velice galantně zobrazené a skutečně nechápu, jak někdo, kdo nechápe podobné věci na takový film může jít. Jinak mi vše přišlo skvělé, i když některé věci, či vlastnosti zobrazeny méně zle a škodlivě, než ve skutečnosti byly, ale myslím, že trochu toho přikrášlení určitě můžeme odpustit. Za mě jeden z nejlepších filmů (nejen) tohoto roku.