Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Horor
  • Komedie
  • Krimi

Recenze (5)

plakát

Jeden den (2024) (seriál) 

Koncept jako takový je skvělý, provedení už tolik ne. Scénář je zbytečně dlouhý a herecké výkony nejsou tolik přesvědčivé. Poslední dva díly to docela zachraňují… Každopádně veliká škoda.

plakát

Tár (2022) 

Geniální Cate Blanchett a vůbec díky ní je tento film velice kvalitní.

plakát

Proč? 13x proto (2017) (seriál) 

Tenhle seriál mě naprosto dostal, pokud nejste lidé citlivější povahy, myslím si, že vás tento seriál neosloví. Konečně někdo světu ukázal, že jsou mezi námi lidé s mnohem více emocemi ,než si myslíme. První dvě série, jsou úžasný, další dvě už jsou skoro úplně jako jiný seriál. Proto spíše hodnotím jenom 1. a 2. sérii. Nádherně ukazuje, jak je důležité vážit si lidí, které máme. Herecké výkony jsou rovněž výborné. Dojemná emocionální jízda plná myšlenek a uvědomění. 10/10

plakát

Osvícení (1980) 

Skvělá atmosféra, hudba a vlastně všechno… Není co dodat.

plakát

K zemi hleď! (2021) 

Tenhle film krásně vyobrazuje dnešní dobu. Je to velmi chytře pojato a zároveň to budí strach i humor. Je to především díky tomu, že věci, které jsou pro nás skutečně důležité, společnost zavrhuje a zaměřuje se pouze na to, co ve skutečnosti podstatné není. Média, ty už prakticky říkají jenom lži  a snaží se některé důležité věci jenom zlehčovat. Rozhodně to není pro mě nějaký úžasný  film, ale svým hvězdným obsazením a smyslem se dostává do velmi kvalitně zpracovaného snímku.