Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(14)

Obsahy(1)

Emma a Dexter spolu po promoci stráví noc a ráno si jde každý vlastní cestou. Jejich osudy už ale zůstanou navždycky pevně svázané. (Netflix)

Recenze (64)

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Vyjelo to na mě na netflixu, pustím si to, po 3 minutách je mi jasné, že to je remake One day, mého oblíbeného filmu s Anne Hathaway a Jimem Sturgessem, jen je tam pláclá větší diverzita ras, nesedící móda daných období a uzpůsobeno pro Gen Z, aby je to vůbec bavilo. Po těch 3 minutách vůbec zvažuju, jestli do toho jít, nebo ne. C´est la vie... Edit 28. 3. 2024 Tak jsem se na to podívala, nebylo to špatné, byla tu zobrazena větší hloubka postav a jejich vztahu, to VB umí! Ale hlavní herečka mi byla neskutečně nesympatická, plus platí i předchozí statement... a to dělá hodně... 3,5* ()

Nikkilee 

všechny recenze uživatele

Není to špatný, ale film je, alespoň dle mého názoru, rozhodně lepší! Zároveň mi místy Ambika přišla ošklivá a to se mi Indky ve většině případech vážně líbí! Má něco protivnýho v obličeji, co mě rušilo. Ale celkový zážitek hezký. Trochu mě vlastně mrzí, že jsem viděla film, zajímalo by mě jaký bych z toho měla pocity, kdybych neznala děj. ()

Reklama

bllm 

všechny recenze uživatele

Moc příjemná oddechová romantika. Pro srovnání jsem si pustila i film. Casting v seriálu je o tolik lepší, dává příběhu úplně jinou atmosféru. Výborní jsou všichni představitelé, z ústřední dvojice větší změnu přinesla Ambika Mod. Příběh si zaslouží seriálovou formu, z knihy už si skoro nic nepamatuju, takže nevím jak moc autoři přidávali a měnili, ale film působí  zkratkovitě, tolik se toho o postavách nedozvíme. I když člověk ví, jak to dopadne, stejně to byl fajn zážitek. Navíc je zajímavá ta možnost srovnání vlivu různého obsazení na vyznění příběhu. ()

Skrk 

všechny recenze uživatele

Nečekal jsem, že se Netflix někdy pustí do něčeho pořádného, natož do adaptace románové předlohy Jeden den od Davida Nichollse, kterou jsem si musel přečíst už v r. 2011, kdy vyšla filmová verze, kterou mám mj. také moc rád. A i když je trochu pozměněná, drží se stále hlavní dějové linie. Ale toto mne odrovnalo natolik, že jsem si to musel pustit po shlédnutí znovu...a znovu. Emoce a zase jen emoce, to se tomuto seriálu skutečně povedlo a jsem za to moc rád, protože ne každý to zvládá a umí. Hlavně v posledních třech dílech, převážně v posledním. Z hereckého dua jsem se z počátku traileru dost zalekl, ostatně předčilo všechna očekávání, hlavně Leo Woodall (podoba Michaela Pitta neuvěřitelná), který přesvědčil, že umí hrát na výbornou a konec táhl prakticky právě on. Věřil jsem jim všechno, je to víc živý než film. Zamiloval jsem si to, i ten hudební podkres. ()

Chen 

všechny recenze uživatele

Knihu jsem nečetl, film neviděl, takže nemám s čím srovnávat, což je možná dobře, protože mě pak mohly některé momenty překvapit. Jistě, určitá klišé tu jsou, ale nejsou tak velkým záporem, abych si tuhle emotivní, ale ne přehnaně sentimentální podívanou neužil. Obsazení je skvělé, postavy jsou lidské, chybují, koncept je zajímavý a nenudí. Nejsem kdovíjak velký romantik, ale tohle dojalo i mě. ()

Galerie (89)

Reklama

Reklama