Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Dobrodružný
  • Animovaný

Recenze (5)

plakát

Star Wars: Vzestup Skywalkera (2019) 

Film mě velice mile překvapil. Přiznám se, že jsem do kina šla s rozporuplnými pocity vzhledem k předchozím negativním recenzím. Děj měl grády a pěkně odcípal..nechal mě napnutou celej film...jak to nakonec vše dopadne. Líbil se mi nápad ze záporáka udělat kladnýho hrdinu...překvapivý zkrat. Sága skywalkerů skončila pohádkově a nakonec proč ne? Vždyť celý Star wars jsou taková pěkná dobrodružná pohádka, nemyslíte? Za mě 4 hvězdy👍

plakát

Clara (2018) 

Tento film bych označila jako nedělní odpolední pohodovku. Příliš od něj nečekáte ani na druhou stranu neurazí. Když si budete chtít pustit film, u kterýho nemusíte moc přemýšlet, tak tento by byl pro Vás dobrou volbou. Zase na druhou stranu oceňuji zajímavý námět, který Vás udrží u obrazovky až do konce filmu.

plakát

Stuart: Život pozpátku (2007) (TV film) 

Silný příběh natočený nepoutavým způsobem. Dost jsem se u tohoto filmu nudila a jenom proto,že měl tolik procent jsem se donutila dodívat do konce. Jediný co bych na tomto filmu vyzdvihla je dobrý herecký výkon Toma Hardyho.

plakát

Temple Grandinová (2010) (TV film) 

Byla jsem moc zvědavá jaký tento film bude. Přiznám se, že jsem od něj moc nečekala. Ale nakonec mě chytil neskutečný příběh Temple a její síla bojovat denně sama se sebou i s předsudky okolního světa. A navíc je tento příběh podtržen úžasným hereckým výkonem Claire Danes. Fakt si mě získala a věřila jsem ji každý slovo. Myslím, že tento příběh nemůže nikoho nechat chladným a Temple Vás vtáhne do děje a budete to s ní prožívat od začátku až do konce. Rozhodně stojí tento film za shlédnutí.

plakát

Terminátor: Temný osud (2019) 

I když jsem zarytý fanoušek Arnyho,musím říct,že mi vůbec nevadilo,že v tomto díle hraje vedlejší roli. Postavit film na Lindě byl podle mě super nápad. Film byl nabitý samou akcí,takže se vůbec nenudíte a napětím očekáváte co bude dál. Nahradit terminátora-ochránce upgradovaným člověkem se fakt povedlo. Za mě 4 hvězdy.