Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Horor
  • Krimi

Poslední recenze (42)

plakát

Lovci pokladů: Kniha tajemství (2007) 

Jednička mě moc nechytla a bohužel se to nedá říct ani u dvojky, ale je to o kousek lepší, než první lovci pokladů, možná vtipnější, možná blbější, ale je to tu zase, nemusíte u toho nějak napínat vaše mozkové závity a stačí se nechat unášet touhle docela rychlou akcí. To je možná problém u lovců pokladů, protože se stačí posadit a ten film vás sám naviguje kam chce on a ne kam chcete vy, kam by jste chtěli vy, to už ho prostě nezajímá a vy máte smůlu. Přesněji řečeno, než lusknete prstem máte úkol vyřešený, je to jako na běžícím pásu a hlavní aktéři jsou jako superlidi, kterým to všechno tak rychle docvakne, že nad tím rozum zůstává stát, viz. nabourání se do počítače v Londýnském paláci a další opravdu nepochopitelné blbosti, které tento film určitě kazí. Nepamatuju si, že by poslední dobou natočil Cage nějaký slušný film, po výborném obchodníkovi se smrtí, se spíš plácá v aréně plném bahna, ze kterého se nemůže vylízat =))

plakát

Sweeney Todd: Ďábelský holič z Fleet Street (2007) 

Nefím nefím, tohle mé srdíčko nějak neupoutalo, je fakt, že nejsem typ, co se dívá na muzikálové filmy, viděl jsem jich poměrně dost, ale tohle mě nijak zvlášť neoslovilo. Poměrně hodně temné prostředí, spíš by s tím podal ruku nějaký hororový mág než milovník muzikálu, hodné krve která stříká po jemné práci Johnyho, ale co ta nenávist, která celý film provází. Pořád se to odehrává v duchu pomsty, a je dosti předvídatelně, ale tohle asi píšu jen proto, že si na muzikálech nepotrpím. Co mě trošku nerozesměje nebo nepadne mému oušku do noty, nemůže dostat vysoké hodnocení, 50% bude nestranné a neutrální hodnocení, jsem se v tom nějak nevyžíval, nebýt Johhnyho, by šlo hodnocení podstatně níž, a pak že nestranné =))

plakát

Neuvěřitelný Hulk (2008) 

Podle mě, ne příliš navazující na první film, nebo spíš nemá skoro s ním ani sebemenší podobnost, až na zelenáče HULKa, kterého zahrál úžasně Edward Norton, o kterém jsem si myslel, že jeho poslední povedené dílko byl film Iluzionista, ale jsem rád, že jsem se mile mýlil a jak vidím se začíná stávat mým oblíbencem. Pokud se lidi kdysi těšili tímto komixem o přerostlém zelenáčovi, tak je to rozhodně nezklame, spíš mile překvapí a bude je to hóóódně bavit. Příběh to má, i když netřeba nějakého velkého přemýšlení, akci to má taky na vysoké úrovni a přijdou si na své aj milovníci romantiky, když to sem tam mezi Nortonem a Liv Tayler zajiskří. Po zdařilých návratech z komixových adaptací od Spidermana po Batmana, je tu další kousek který si vás koupí, teda alespoň ty co mají trošku fantazii, a někdy usínali na komixech, jako já třeba na želvách ninja =))

Poslední hodnocení (1 484)

Lovci pokladů: Kniha tajemství (2007)

17.01.2009

Sweeney Todd: Ďábelský holič z Fleet Street (2007)

17.01.2009

Neuvěřitelný Hulk (2008)

17.01.2009

Divoška (2008)

17.01.2009

Rambo: Do pekla a zpět (2008)

16.01.2009

Věčný svit neposkvrněné mysli (2004)

16.01.2009

Sleduje tě vrah! (2000)

16.01.2009

L. A. - Přísně tajné (1997)

16.01.2009

Kráska a Ošklivka (2008)

13.01.2009

Reklama