Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Animovaný
  • Drama
  • Sci-Fi
  • Komedie

Oblíbené filmy (10)

Batman začíná

Batman začíná (2005)

Nejdokonalejší komiksový origin,který jsem v životě viděl a zároven se jedná o snímek,díky kterému miluju Batmana.

Klaus

Klaus (2019)

10/10 Nejkrásnější vánoční snímek,který jsem v životě viděl,tahle vánoční klasika se nikdy neomrzí,klobouk dolů a kdo neviděl,měl by hned napravit.

Interstellar

Interstellar (2014)

No ty kráso! Interstellar jsem poprvé viděl před sedmi lety a z nepochopitelného důvodu jsem si tento film prostě neužil.No a včera jsem ho viděl podruhé v životě a po druhém shlédnutí musím konstatovat,že se jedná o vesmírné mistrovské dílo.Je asi zbytečné tu chválit geniální hudbu Hanse Zimmera(nejvíce rezonuje skladba S.T.A.Y.),herecký koncert všech zúčastněných,skvělý vizuál.Ano tohle všechno tu funguje na 100%,avšak nejsilnější a nejemotičtější části tohoto snímku spočívají i ve velmi silných dialozích a vztahu otec/dcera.Tyhle všechny ingredience dohromady dělají z Interstellaru vyjímečný zážitek i po 10 letech od premiéry.

Duna: Část druhá

Duna: Část druhá (2024)

Největší filmová událost naší generace a já jsem rád,že jsem druhou Dunu mohl vidět na velkém plátně hned třikrát.Společně s první Dunou se jedná o podívanou,která tu roky nebyla a nejspíš dlouho nebude,extrémně se těším na třetí díl,pač je tu náběh na dokonalou trilogii.