Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Drama
  • Dobrodružný

Recenze (25)

plakát

Gulliverovy cesty (2010) odpad!

Chvíli jsem přemýšlel, jestli by film nezískal alespoň jednu *, kdybych ho neviděl v dabingu ale v originále...a ne, nezískal...

plakát

Hon na čarodějnice (2011) 

Na očekávané béčko docela chytlavé a dobře koukatelné. Pokud by si tvůrci s posledníma 10 minutama filmu nevytřeli zadek a nehodili je do kanálu, mohl ode mě Cage a spol. schytat i hvězdu navíc. I když teda kopou historii mezi nohy s rozběhem, ale u tohohle žánrového zařazení bych na to vůbec nebral zřetel... :-)

plakát

Piraňa 3D (2010) 

40% filmu akce, ohlodaní lidi, krev a různá klišé...60% filmu nahaté teenky. Pro mě tím pádem o 60% lepší, než předchozí díly :-). Občas vtipné, "lehce" stupidní, ale už kvůli té spoustě volně pobíhajícího hospodářského zvířectva na plátně bylo na co koukat...tedy 3*...(dámské osazenstvo sálu nechť * nebo ** odečte :-) )

plakát

Souboj Titánů (2010) 

Jedna hvězda za Krakena, druhá za odvahu vylézt s tímhle do kin a mínus jedna za Star Wars kostým Dia. Nečekal jsem od toho víc, než vizuální podívanou, v tom jsem zklamán nebyl, ale na vyšší hodnocení to nestačí.

plakát

Jak vycvičit draka (2010) 

Jednoduché, předvídatelné...okouzlující, vtipné a naprosto dokonalé :-). Řadím do síně animákové slávy po bok Pixarovským velikánům.

plakát

2012 (2009) 

Trikové vychytávky a počítačové efekty naprosto famózní...příběh promyšlený a důmyslný jako v pornu...víc netřeba dodávat... :-) . Ale o podívané je tenhle film v první řadě, a tuhle úlohu plní perfektně.

plakát

Spirit (2008) 

Film, který mě zaujal, něčím...těžko popsatelným...nicméně zaujal. Ztratit v hlubinách kadibudky bych nechal pasáž se S.L. Jacksonem coby černým neonacistou...tedy nic osobního proti nim, ale... :-).

plakát

Strážci - Watchmen (2009) 

Prý je to dokonalý kousek...možná. Líbil se mi?... Ne! Chápu, že může být nějakým způsobem přelomový a revoluční. Revoluční kamera, revoluční uchopení scénáře, revoluční pojetí "hrdinů" coby obyčejných lidí s klady a zápory, revoluční ztvárnění komiksu...herci možná dokonce používali revoluční toaletní papír s revolučně jemným vzorkem. Otázka ale zní...k čemu mi je revoluční film, když mě připoutá k sedačce jenom na dobu, kdy se objeví Malin Akermanová v latexu? Vzhledem k tomu, že tyto pasáže zabraly v bezmála třech hodinách asi 10 minut musím odpovědět: K ničemu. Ano, jsem amatérský divák a to tak, že dost :-). Osobně hledám ve filmech hlavně zábavu. Ocením, když se někdo pokusí změnit zaběhlý pohled na věc. Ale to mému hodnocení nepřidá, pokud na mě má výsledek stejný účinek jako Watchmen. Pochválit musím hudební doprovod...výborný, ale film celkově mám bohužel zafixovaný jako změť flashbacků o ničem, které rušily možná jinak zajímavý námět. Howgh.

plakát

Po přečtení spalte (2008) 

Z široširého oceánu průměru tenhle film posouvá ke čtyřem hvězdám hlavně Pitt, v roli doslova exceluje. Že by v něm přece jen nějaký ten herecký talent byl? :)

plakát

Hrdinové (2006) (seriál) 

Kdybych "Hírousy" přirovnal k obědu, pak by jsme postupně během proplétání se sériemi ochutnali všechno. Od šťavnatého, voňavého a polopropečeného steaku k ovadlému salátu na závěr. Čtyři hvězdy nechávám jenom proto, že zapomenu na spolykání čehokoli jiného kromě oné výtečné flákoty masa na začátku. Jenom doufám, že kuchaři budou soudní a ukončí náš (i tak chutný) oběd dříve, než se dostanou k servírování dalších chodů, které by mohly připomínat spíše rozvařenou brokolici než cokoli jiného...