Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Každým rokem se o jarních prázdninách populace ospalého jezera Victoria rozroste z 5 tisíc na padesát. Ve výhni slunce vypukne hlučná zábava se spoustou alkoholu. Tento rok ale existuje další důvod, proč se obávat a nepůjde jen o těžká rána po večírku nebo stížnosti od sousedů. U jezera se objevil nový druh strachu a ohrožení. Po nenadálém zemětřesení pod vodou začnou místní obyvatelstvo ohrožovat prehistorické lidožroutské ryby. Skupiny návštěvníků, kteří se navzájem ani trochu neznají, se musí spojit a společnými silami zabránit novým ostrozubým obyvatelům resortu, aby si z lidí udělali potravu. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (803)

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Opravdu netuším, jaké faktory, myšlenkové pochody či mainstreamové "potřeby" přiměly Alexandra Aju, aby přivedl na filmový svět "toto." Tvůrce tří bravurních hororových kousků, které patří k mým nej, jakoby si tímto dílem chtěl vyzkoušet tvorbu pro americké, nadržené, krvelačné, teen publikum. S největší arogancí a výsměchem odhodil veškeré prvky své originální tvořivosti a ve stejné náladě se pustil do pravděpodobně nejkrvavějšího filmu o piraních. Celý formát filmu, zpracování, děj či scénář bych v případu nějakého neznámého či jiného režiséra klidně hodila do několika vět, ale jelikož se jedná o Aju, nedá mi to, abych své dojmy nerozvedla o trochu více. Předpokládám že "styl" tohoto filmu jistě přinese tělesné i vizuální uspokojení pro velké množství mužské populace. Obsahuje totiž v podstatě vše, co by mohlo průměrnému mužskému osazenstvu lahodit. Holky, prsa, kozy, silikon, dokonalá ženská těla v plavkách, dokonalá nahá ženská těla bez plavek, lesbické scény, alkoholové radovánky, luxusní jachta. To vše často vypadalo jako z klipů Davida Guetty. K tomu pak v druhé části filmu krev všude a na všech, kousky lidských částí a tkání vznášejících se na hladině, hysterické masy lidí snažící se dostat z vody, dokud jejich těla ještě drží pohromadě či lidé napadeni piraněmi ve všech stádiích poškození (od ukouslých nohou až po naprosto pečlivě, až na kost "opracovaná" či rozpadající se těla). To vše v doslova delikátním GORE balení, které obsahuje ty nejlahodnější a nejbrutálnější splatterové scény (že by v určitých scénách Ajova inspirace v Nezvratném osudu?:). O nějaké nelogice v chování postav je zbytečné mluvit, protože o to tu přece nešlo, že:) Scéna s motorovým člunem byla vskutku odzbrojující a zdrcující řežba, doslova:) Samotné provedení piraní je velmi povedené, stejně jako závěrečná pointa. Ano, dojde překvapivě i na ni:) ()

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

Aja - je Môj miláčik a ON TO vie. Tu ale zablúdil do mútnych vôd, z ktorých by som by som Mu tie rybičky dopriala priamo do vane ! Vadí Mi totiž ten Jeho trendový Hollyúd vizuál , ktorý Mu nesvedčí ! Obligátne , počiatočné blahblah sa dá odpustiť ( klipovitý štýl už pomenej a červenú pritom vynechám - tej je dostatok inde - v Animal shock sa toho veľa neudeje - preto škoda tej energie ). Aj preto Mi je ľúto , že práve On naletel na tému , ktorá je prečerpaná. Tú krv mal natankovať a vyliať ju v inom snímku. ALE rešpekt za odvahu premasírovať rybky do nového formátu a preliať ich do nového milénia ! ()

Reklama

Arx 

všechny recenze uživatele

Nijak špatné ale na druhou stranu nijak nevybočující z klasického holywoodského průměru. Na vnadné krásky se zatraceně dobře kouká a první půlka je opravdu velmi zábavná. Ke konci už to ale bohužel ztrácí trochu dech a té krve a všelijakých rádoby vtipných záběrů je přece jenom trochu moc a film spíše nudí. I tak to ale stojí za zkouknutí. 65% P.S. Kelly Brook je dokonalost a jsem hrdý za svojí biografii na CSFD :D ()

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Film o masožravých rybách se záhy proměnil ve film o bujarých kozách Z málokterého snímku máte pocit, že si režisér utahuje ze svých sponzorů, jako právě ze snímku Piranha 3D. To byl postřeh pro fanoušky na vyšším levelu. Nyní postřeh pro milovníky hororu. Když se modrá laguna zalije krví a mladí lidé umírají v nepředstavitelných bolestech a situaci ještě zkomplikuje idiot s motorovým člunem, poznáte, že se díváte na opravdu dobrý film. Postřeh pro náhodné návštěvníky kina. Chlapci, budete-li mít pocit, že vás během filmu něco tlačí v kalhotách, buďte bez obav, to brzo přejde. Přehoupnete se do druhé půlky filmu, kde ty kozy už jen ohlodávají ryby a ke dnu pomalu klesají jen pytlíčky se silikonem. Dívky, budiž ty klesající ohlodané pytlíčky se silikonem jakési zadostiučinění pro vás. Pro vyznavače režiséra Aji povinnost. Pro následovníky Ashtara Sherana povinnost. Pro meditativně založené lidi konvertující k buddhismu něco, co vám změní vnímaní vašeho harmonického světa. Pro všechny ostatní, průměrný horor se střední dávkou napětí, lehkou nápaditostí a poněkud přehnanou zvráceností. K tomu ještě malá krvavá kapka humoru. ()

Lateef 

všechny recenze uživatele

Ajaj, Ajo. Tak takhle ne. Kromě hlavního útoku Pygocentri nattereri na přístav, který má grády, šťávu, potoky krve a pár drsných momentů, je to snad v každém okamžiku předvídatelná, klišovitá žánrová zbytečnost, která svými složkami (postavy, dialogy, děj, úplný závěr) evokuje staré ´monster´ filmy. Jestli to tak Aja chtěl, tak ok, povedlo se mu to. Já jsem se ale nedokázal naladit na tu vlnu, se kterou bych si tohle užil a ještě se navýsost bavil. Sorry, ale skoro všechny over the top scény mě minuly velkým obloukem. Co teď?? Příští rok bych to tipnul na Chřestýši 3D. 24 miliónů dolarů(rozpočet)/77 miliónů dolarů(výdělek celosvětově)/14 miliónů dolarů(čistý zisk z kinoprojekcí) ()

Galerie (131)

Zajímavosti (19)

  • Richard Dreyfuss dostal za svou malou roli z úvodu filmu 50 000 amerických dolarů. Všechny peníze věnoval charitě. (darek kartac)
  • Natáčení probíhalo 42 dní. (KucC)
  • Okrem známej pornoherečky Riley Steele sa vo filme predstavia v cameo rolách aj ďalšie dve, Ashlynn Brooke a Gianna Michaels. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama