Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Horor
  • Akční
  • Krimi
  • Komedie

Recenze (139)

plakát

Neporazitelný (2021) (seriál) 

Seriál a komiksy jsou peak západní fikce. Když jsem dokoukal první sérii, tak jsem si řekl ,,Ty vole to si musím přečíst!" a tím jsem objevil bravurní příběh, který se liší od všeho toho Marvelu a DC tím, že to má konec a opravdu nevídaně napsaný konec. Všechny postavy se tu vyvíjí a posouvají a všechno je tu tak uvěřitelné a přirozené, že z toho má člověk pocit, že ty postavy opravdu dýchají a někde žijí. Na seriál jsem se podíval díky kamarádovi a memes a ne kvůli té brutalitě, ale když tam ta brutalita byla... páni. Veškerá brutalita tu má smysl a pracuje se s ní velmi dobře a je tu, jenom když je potřeba diváka zasáhnout. Furt vzpomínám na konec první epizody první série, kde jsem se podělal s hubou otevřenou. Navíc to ani člověk nečekal, protože na první dojem je seriál nevinný už několikrát omývaný příběh o superhrdinech, ale ta scéna... ta stanovuje tón celého seriálu. Nemůžu se dočkat na další série, které budou ještě větší řezničina a ještě víc hluboký příběh. MILUJU TO!!

plakát

Neporazitelný - Série 2 (2023) (série) 

Druhá série má víc božských dílů než první a to hlavně druhá polovina ( i když čtvrtý díl této série byl kulervoucí a brutální). Série posouvá postavy a děj giganticky dopředu a člověk se nenudí, protože tu je furt nějaká akce a hrozba. Čekat na to se neuvěřitelně vyplatilo a člověk se strašně těší na třetí sérii, která bude brutálnější než první a druhá série dohromady.

plakát

Kung Fu Panda 4 (2024) 

Nevím, jestli mě to zklamalo nebo naštvalo, to asi zrovna ne, ale určitě mi to příjde zbytečný. Úsměv na tváři mi určitě vyčarovaly scény s Tai Lungem, i když jich mnoho zrovna nebylo alespoň tenhle film dal těm předchozím záporákům takové maličké vykoupení hádám. Hlavně Tai Lungovi ten mi přišel dost smířený s tím jak to mezi ním a pandou dopadlo (fakt jako Tai Lung nejlepší záporák a ne tahle proměnlivá rachejtle). Nebylo tu nic, co by nám řeklo, že Chameolonka je fakt osoba, kterou není radno dávat na lehkou váhu (Jenom to, že dala Poa do klece). Animace jako v pohodě, i když o kolik let starším díle mi ta animace přišla lepší, a to i humor.

plakát

La La Land (2016) 

Na to, že mi filmy v tomhle žánru nic neříkají a nijak je nevyhledávám, tak toto je pro mě překvapivě skvělý film. Začátek na mostě je ohromně hravý a veselý (moc se mi líbil). Celkově celý film je kreativně natočený a věřím, že pro každého by to byla pastva pro oči. Hudba a taneční choreografie je tak perfektní, že bych si dal pěstí, kdybych proti tomu vůbec řekl něco špatného, a tak jenom dodám, že to je dokonalý. Hlavní duo herců bylo vybráno na jedničku a i ta chemie je dobře odvedená a s obsazením jsem více než spokojen, i když trochu jsem tam chtěl vidět víc J.K. Simmonse, ale to nevadí. U konce mi bylo trošku do breku.