Reklama

Reklama

Epizody(8)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (18)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Invincible udržel laťku hodně vysoko a hlavně druhá polovina série, která přišla po poměrně dlouhé pauze je výborná a to že se finále naladilo na vážnou, osudovou notu mi vůbec nevadí. Celkově mi přišlo, že se druhá řada spoléhá méně na akci (ne že by tu nebyla a opět slušně brutální) a šokující zvraty a naopak se ještě více soustředí na práci s postavami a ono to vyšlo skvěle. Kostky pro další pokračování jsou vrženy...80% ()

studiobadguy 

všechny recenze uživatele

Okey, dávám automaticky jednu hvězdičku dolů za ten naprosto idiotskej nápad sérii rozdělit na 2 části a jednu část vydat v prosinci a druhou až v březnu. Nevím, koho v Amazonu to napadlo, ale je to blbost. Když už tenhle nešvar máme vyřešenej, jdem k seriálu. Po 2 letech nás opět Robert Kirkman probouzí do reality toho, jak by nejspíš doopravdy vypadal superhrdinský život osmnáctiletého kluka a proč by člověk chtěl být cokoliv, jenom ne superhrdinou. Do toho za těch 80 korun dostanete skvěle vybranej Soundtrack, brutální a nápaditou akci a hlavně kvalitní dialogy doplněné excelentním dabingem (Simmons mi po těch 2 letech opravdu chyběl). Další bomba je animace, která opět vypadá svěží, nešetří se krví a ani  originálními nápady při akčních scénách. Za mě asi nejslabší místo je bohužel scénář a celý téma seriálu. Invincible se totiž z akční první série přetavil na jakousi telenovelu o vztazích (především Marka a Amber). Bohužel tahle tragikomedie se celou druhou sérii točí v jakési smyčce, která vypadá asi takhle. Mark se chce víc věnovat Amber a omezit superhrdinský život, a víc se věnovat škole. Mark tohle skutečně udělá, ale najednou se objeví nějaká obrovská hrozba a Mark musí třeba i na měsíc pryč a na všechno kašlat. Mark se potom začne omlouvat, slíbí, že se víc začne věnovat škole a Amber. Aaaaa… dostáváme se zpátky o pár řádků nahoru na začátek. A celou druhou sérii se tahle zaseklá gramofonová deska točí, a točí, a točí, a točí, a točí, a točí…. Až to teda na konci vypadá, že je tohle téma vyřešený (rozchod, jinak to ani asi dopadnout nemohlo). Přitom víme, že Markovi vyhrožují Viltrumiti a že to by měla být ta globální hrozba a to hlavní téma druhé série (záchrana Omni Mana a budovat půdu pro válku s Viltrumem). Jedinej, kdo to tu poradně řeší je mimozemšťan Allen, kterýmu může být nějaká země úplně ukradená (na rozdíl od Marka). Já na druhou stranu chápu, o co tvůrcům jde. Jde o to ukázat tu Markovu nezkušenost a jakýsi syndrom vyhoření. To je super téma na začátek (třeba 2 díly) ale ne na celej seriál. Tohle celý snad bude definitivně rozhodnutý ve třetí sérii, kdy snad už konečně uvidíme výsledek tohohle vývoje a jestli celé tohle divadlo mělo nějaký význam. K závěru napíšu, že druhá série je výborná a užil jsem si jí. V dnešní době to i přes vady působí jako velkej nadprůměr a něco, co superhrdinskej žánr potřebuje (stejně jako The boys). Když pominu to rozdělení na 2 části, tak je to krásných 8/10 a těším se na třetí sérii. ()

Reklama

Remivsremi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

U Invincible mám zásadní problém s tím, že se hlavní linka, kterou bych chtěl primárně sledovat, neustále ředí s podřadnými příběhy ostatních. Nepřináší to posun v ničem a ve výsledku se jen získá řada o osmi epizodách bez nějakého výraznějšího posunu. Přitom je vidět opravdu potenciál na neskutečně vážné, tíživé okamžiky. Nedokážu se nějak bavit u toho, kdy se najednou musí řešit krtčí lidi, marťané atd. Proč se nejel ve větší míře Angstrom. Více přitlačit na jeho touhu o odplatě, nějaký skutečně promyšlenou linku, jak oslabit Marka a pak do toho zakombinovat tu největší hrozbu. Čas se plýtvá na zbytečnosti a kvůli tomu si nedokážu seriál užít naplno. ()

Recenzon 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá série má víc božských dílů než první a to hlavně druhá polovina ( i když čtvrtý díl této série byl kulervoucí a brutální). Série posouvá postavy a děj giganticky dopředu a člověk se nenudí, protože tu je furt nějaká akce a hrozba. Čekat na to se neuvěřitelně vyplatilo a člověk se strašně těší na třetí sérii, která bude brutálnější než první a druhá série dohromady. ()

Davies182 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Už je to bohužel mírně přes kopírák, a moc tomu nepomáhá ani náhodné umírání ve spojitosti s ještě nahodilejším zmrtvýchvstávání všech možných postav, ale tak budiž, tohle bychom klidně mohli stokrát vyčítat sešitovému Marvel universu. Oproti těmto menším výtkám je totiž Neporazitelný i nadále zdaleka nejbombovějším animovaným akčňákem v celém širém vesmíru, a spousta šokujících twistů nedá spát nejednomu fanouškovi Comic Conu. Kirkman je bůh hrdinského dramatu a uvěřitelných dialogů v neuvěřitelném světě, a já se pořád divím, proč to sakra už dávno nevychází v žádném českém komiksovém nakladatesltví! [Amazon Prime] ()

Galerie (84)

Zajímavosti (1)

  • Mark se měl v alternativní realitě potkat se Spidermanem, jako se potkal v původním komiksu, nicméně pro seriál se na to tvůrcům nepodařilo sehnat příslušná práva. V komiksu se také Mark potkal s dalšími postavami z marvelovského univerza, včetně Avengerů a Wolverina. (vojtaruzek)

Reklama

Reklama