Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Horor
  • Animovaný

Oblíbené seriály (10)

Dr. House

Dr. House (2004)

stephen fry by byl skvělý Mycroft! ..............jinak house potažmo hugh laurie je pro mě bůh(i když jsem jinak ateista).. ................................škodaže narušení zavedeného schéma se tu děje jen velice výjmečně(ale pak je co vychutnávat).... bohužel/bohudík jsem na House narazil a žil s ním ve věku, kdy se nejvíce formuje lidská osobnost a pokud k tomu máte určité vlohy(genetické či výchovou) tak jsem přesvědčen, že to člověka poznamená.

Luther

Luther (2010)

pro mě nejlepší detektivní seriál co znám.. a očekávám že s tím dlouho(klidně nikdy) nic neotřese.. navíc co je brilantní nepřináší nic netradičního nese klasický archetyp detektiv-správňákXneortodoxní metody.. jenže..mno to musíte vidět samy..

Sherlock

Sherlock (2010)

"God save the gueen and BBC" (už ani nevím kde sem to četl, ale souhlasím s tím totálně)................................................. 1díl ..neuvěřitelně perfektní záležitost.. 2díl ok 3díl až na závěr s moriartym dobrý.. 4díl(s2e1) taky paráda, příslib zdařilého pokračování.. akorát na závěr ten romantický záběr na sherlocka máchajícího šavlí.. stačil by tam jen ten vzdych.. 5díl co to kurva bylo?? jak jen mohly.. tak nevkusná záležitost.. doufal sem že po tom co vypnou televizi s "konspirační základnou" tak se tomu zasmějeme jako vtipu a nebude to tak jak to dopadlo.. typografie??wtf? do tohoto dílu jsem si pochutnával jak lehce a zdařile byla používaná v obrazu.. pak co to bylo s tím minority report momentem.. totálně mimo.. nejhorší kamerové záběry jaké sem zatím v sherlockovi viděl.. děs.... nemluvě o plitkém průhledném příběhu..škoda.<-vymazat z hlavy, pokusím se jim to odpustit

Dexter

Dexter (2006)

Dexter nemá na slabé chvilky skoro čas.. jeho "dark passenger" ho nenechá vydechnout a vrcholení jednotlivých sérií z něj dělají opravdu nejdynamičtější seriál jaký snad je.. a to vše v obětí slušné logiky... pro moudrost k houseovy, pro napětí dexter! taky vám tak konec většiny sérií krásně blow your mind? neuvěřitelné..