Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Sci-Fi
  • Dobrodružný

Oblíbené filmy (10)

Transformers

Transformers (2007)

Další film natočený podle komixové předlohy. Transformers se řadí k filmům, které zaujmou už od první vteřiny a divák u nich vydrží až do úplneho konce. První polovina filmu byla plná pro někoho možná “trapných a tupých“ ale podle mě trefných a vtipných rozhovorů mezi postavami. V duhé polovině jsou zas skoro všechny ty akční scény, kvuli kterým se na tento film všichni fanoušci těšili. Dějová linie je sice jednodůchá (boj dobrých robotů proti zlým..) ale k Transformers vyloženě sedí… Já nemám, co bych vytkl a jen se zatajeným dechem čekám na pokračování, které bude v příštím roce. (11.3.2008)

Avatar

Avatar (2009)

Jeden nejmenovaný uživatel (Blizzard :-P) mluví o jakýchsi růžových brýlích, přes které jsem ( měřeno jeho optikou ) viděl avatar i já a přes které ten film byl lepší než ve skutečnosti. Mohu ho ujistit, že to není pravda, v imaxu rozdávají brýle zásadně šedivé ;-) Doufám, že jsem tímto vyjasnil technické detaily promítání a mohu přejít k samotnému filmu. A ten se opravdu povedl. Příběhově to možná žádná pecka není, trailer vlastně všechno podstatné prozradil, nicméně já bych to jako nedostatek neviděl. Ba naopak! Člověk se alespoň může pořádně soustředit na provedení filmu a na krásnou pandorskou krajinu, která je vypiplána do posledního detailu.. Mě osobně nejvíce zaujali "helikoptéří brouci" :D ale každý si tam určitě najde to své.. Ještě zajímavější ovšem je, když začnou hlavní záporáci - lidé - dělat to, co jim nejvíce jde - ničit! A všechno se objeví v novém světle - v plamenech :-) To si teprve užijete.. Nicméně abych neprozrazoval moc tak raději přejdu k mému verdiktu. Příběh - 3/5, efekty - 10/5, celkový dojem z filmu - 5/5. Když to zprůměrujeme.. 3..8..18.. 6*! To ovšem trochu překračuje možnosti čsfd a tak filmu vytknu ještě.. teď mě nic nenapadá.. ten co ho v imaxu uváděl hrozně drmolil a nebylo mu rozumět! takže -1* a dostáváme se na 5* :-) Příjemnou zábavu všem co ještě neviděli.. EDIT: Tak po druhém shlédnutí musím trošku přehodnotit své hodnocení, aspoň co se příběhu týče, myslím, že si přece jen zaslouží 4/5 :)

50/50

50/50 (2011)

Ani nevím, co k tomu říct.. velice dojemný příběh, dobré herecké výkony a naprosto neodolatelná Anna Kendrick.. film mě úplně odzbrojil a já nemůžu než dát maximální hodnocení, vyhrabat nový balíček kapesníčků a dát si to ještě jednou...