Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Krátkometrážní
  • Akční
  • Hudební

Recenze (7)

plakát

300: Bitva u Thermopyl (2006) 

Hmm, tak to je paráda. Perfektně propracovaná bitva. Spartani jsou dobré korby a mají výborně vypracovaný způsob a taktiku boje pod vedení krále Leonidase.

plakát

Krok za krokem (1991) (seriál) 

Tak to je v klidu seriálek. Největší máza je Koudy, je úplně vygumovaný a má hrubé hlášky.

plakát

Útěk z vězení (2005) (seriál) 

Tak tento seriál je asi nejlepší co jsem kdy viděl. Já žeru úplně každý díl a každé slovo, které tam padne. Scofield je opravdový génius, až se někdy divím, jak dokázal všechny přechcat. Ale největší vatař je T-bag, fakt borec jak cip, každá další vražda je pro něho jako špatný parkování. Útěk je opravdu špička mezi seriály.

plakát

Vykoupení z věznice Shawshank (1994) 

Filmy z vězeňského prostředí mám hodně rád, a tenhle je opravdu skvělý. Andy Dufresne musel mít hodně velkou trpělivost, ale vyplatilo se mu to. Ten útěk měl dobře promyšlený. Morgan Freeman zase ukázel že je dobrý herec, a že umí sehnat věci.

plakát

Góóól! II (2007) 

Santi hraje za můj oblíbený klub Real Madrid. Je párádní viděl zákulisí takového světového klubu.

plakát

Góóól! (2005) 

Pro fanoušky fotbaly je to určitě skvělý film z fotbalového prostředí, ale ty které fotbal moc nebere to asi byla nuda.

plakát

Pulp Fiction: Historky z podsvětí (1994) 

Tak to je asi nejlepší film, který jsem kdy viděl. Je tam mrtě skvělých hlášek, kterým se člověk opravdu zasměje. Tento film jsem viděl už několikrát a pořád se na něj můžu dívat znovu a znovu. Taky že ho natočil parádní režisér Quentin Tarantino. Herecké obsazení je více než skvělé - Samuel L. Jackson v roli Julese mě úplně dostal a jeho parťák John Travolta jako Vincent Vega má taky svý chvilky. Ale je tu plno dalších špičkových herců - Bruce Willis, Uma Thurman, Ving Rhames a sám Quentin Tarantino. Film se opravdu poved, akorát se divím, že nemá Oscara, ale je pravda, že v roce 1994 byla silná konkurence. Jo a ještě Winston Wolf umí parádně řešit problémy. Jediné co mě mrzí, že se najdou i takoví, kteří takovému filmovému zázraku jako je Pulp Fiction dokážou dát odpad! - to je opravdu zarážející, protože to zbytečně kazí procenta a ti lidi to buď dělají naschvál a nebu totálně nerozumí filmu.