Reklama

Reklama

Epizody(13)

Obsahy(1)

Peter Parker, vybavený novým pavúčím oblekom s lepšou ochranou, zväčšovacím priezorom a infračerveným videním, prenasleduje svojich úhlavných nepriateľov Venoma a Carnagea. Pri pokuse prekaziť ich zločinnú misiu stroskotá na palube vesmírnej lode Solaris a padne do zajatia militantných mutantov, ktorí ho držia ako rukojemníka... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (44)

Grizzly 

všechny recenze uživatele

Opět si dovolím tvrdit, že většina lidí hodnotí jiný seriál a to tento, který si opravdu zaslouží absolutní odpad. Spider-man Unlimited naopak vůbec nepatří do černých čísel (20% je imho jen špatným hodnocením díky záměně titulů). Ačkoli sci-fi stylizace je trošku ujetá, a příběh není úplně nejsilnější tak nevidím důvod, proč to zatracovat. Seriál si nehraje na další TAS (z roku 1994) a naopak na něj výborně odkazuje. Kresba je naprosto parádní a animace výborná. Trochu mne mrzí, že jsem to neviděl už jako děcko. Určitě by se mi to líbilo víc. A pro ty, co se chtějí nechat odradit místním hodnocením (nefér) tak mrkněte na IMDb, kde má seriál 7/10. ()

lekr odpad!

všechny recenze uživatele

Jako Spiderman to působí velice kontroverzně už proto, že je to v rozporu s celou Spideyho filmovou filosofií. Na druou stranu námět to není tak špatný, leč studiová grafika z toho udělala ke konci seriálu naprostou hovadinu, ale jak říkám. Chtělo by to aby Raimi přijal tuhle velkou výzvu a pokusil se zfilmovat něco takovéhleho.V jeho pojetí by to stoprocentně stálo za vidění a nějakou tu hvězdičku. ()

Reklama

Yardak 

všechny recenze uživatele

Spiderman v ještě více Sci-Fi hávu než obvykle. Podle mě to není zas tak špatný seriál. Spiderman stále hláškuje (občas se objeví i vtipné scény, například třetí díl ve kterém goblin udělá věc kterou ještě žádný hrdina neudělal - sundá si kalhoty), sice se nemůže srovnávat se seriálem z roku 1994, ale 20 % je fakt málo. Pokud si zvyknete na nový oblek a jinou planetu, tak se budete skvěle bavit. 75 %. ()

VvV14 

všechny recenze uživatele

Tento spider-man je horší, to všichni ví. Ale musíte si uvědomit, pro jakého díváka je to vlastně udělaný. 3 letý děcko se nebude zabývat tím jestli se děj odehrává na jiné planetě nebo proč má takovej divnej kostým a jestli to je nebo není správně podle komiksu. Když si to všechno přeberete zjístíte, že se celkem bavíte. Že spidey metá jednu hlášku za druhou a v celku to není tak příšerný, jak o tom tady všichni hovoří. podle mě to na odpad! není určitě a tak dávám jednu* za zpracování a příběhy a druhou* z nostalgie k této komiksové legendě mezi superhrdiny. ()

Knowho 

všechny recenze uživatele

Nechápu všechny, kteří říkají, že seriál je špatně podle komiksů. Ano. Protože tohle nemá být adaptace Spider-Man 2099! Jo, je to jím volně inspirovaný, ale né adaptace. Jo zvířata jako lidi je zvláštní.  Pokud Teda jste hovada a skončíte se seriálem po 1. Epizodě. Jedná se nejspíš o volné pokračování Spider-Mana z roku 1994 (FOX KIDS, v 1. Dílem na chvíli hraje stejná znělka.) Je škoda, že to končí otevřeně :( 7/10 ()

Galerie (39)

Zajímavosti (2)

  • Toto je jediný seriál, kde nikdy nepromluvila teta May. V seriálu se objeví, ale nemluví. (kellne)

Reklama

Reklama