Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (5)

plakát

Simpsonovi (1989) (seriál) 

Nepopsatelně fantastický kreslený seriál. Vyrůstali jsme na tom my, budou na tom vyrůstat i naše děti a vnoučata..Myslím, že tento nejlepší seriál všech dob nikdy neskončí..Dle jedné, kultovní knížky Roberta Fulghuma, si dovolím napsat: “Všechno, co opravdu potřebuji znát, jsem se naučil od Simpsonových “:-) :-) :-).

plakát

Vlastníci (2019) 

Film natočený o našem domě? :-):-) Je legrační, jak pan Havelka dokonale vystihl všechna úskalí a záludnosti spoluvlastnictví bytového domu..Herecky moc dobře obsazeno, nejlepší asi pan Lábus, ale i ostatní se neztrácejí..

plakát

Postřižiny (1980) 

Čerstvě usmažený přírodní vepřový řízek k snídani? To jako vážně? :-), velmi dlouhé nádherné vlasy paní správcové, pivo a zabijačka, ukřičený Pepin a jeho bratr-správce pivovaru, vroucně zamilovaný do své překrásné ženy…To všechno je skvělá kombinace v ještě skvělejším českém filmu, který si doma pouštíme několikrát ročně.

plakát

Vykoupení z věznice Shawshank (1994) 

Filmový koncert Tima a Morgana…ta chemie mezi nimi je neuvěřitelná…příběh je vlastně velmi smutný, ale je to přesně ten film, u kterého máte strach i mrknout, aby vám něco neuteklo a hltáte každou sekundu příběhu skoro s otevřenou pusou..Smějete se a zároveň pláčete s hlavními hrdiny.. Viděno s dabingem, který je opravdu velmi povedený.

plakát

Dobrý ročník (2006) 

Můj nejoblíbenejší film vůbec. Otevřete si vínko, pěkně se usaďte a pusťte si tento film..Russell Crowe tu roli nehraje, on ji žije…V dnešní uspěchané a náročné době se natáčí málo takovýchto filmů, které vám vnesou klid na duši..Vinice, vinice a zase vinice..nádherné Provence…hra o dědictví…peníze…příroda…a nečekaná láska.