Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Akční
  • Dobrodružný

Recenze (8)

plakát

Spider-Man: Bez domova (2021) 

Dlouho jsem nenapsal recenzi, ale dnes musím. Na film jsem se těšil, všichni ho vychvalují, tak to musí být super. Bohužel to super nebylo a překvapuje mě, že je tak málo lidí, co si toho nevšimli. Zapletka je postavena na debilnich rozhodnutích. (a těch jsem se pak nemohl zbavit po zbytek filmu) Se samotným napravovanim padouchu mám také problém. Vůbec jsem nepochopil smysl filmu, kromě toho, že se tam objeví spoustu známých postav. Spiderman je můj nejoblíbenější hrdina, ale tenhle film je snad nejhorší, že všech Spidermanu.

plakát

Nezapomenutelné prázdniny (2013) 

Je to celkem hezke, ale rozcili me, ze cim vetsi je clovek chudak a hlupak, tim vetsi sanci ma zbalit super kocku a zazit super prazdniny, jak k tomu prijdou ty, co jdou tomu stesticku trochu naproti a ono na ne se..

plakát

Stážisti (2013) 

To je, ale pí... a to hodně velká. Šablonový film o Googlu. Vše předvídatelné a ne moc vtipné. Jediné, co mě bavilo, byli hlavní herci.

plakát

Pot a krev (2013) 

Ani na chvilku jsem se nabavil, napětí absolutně žádné, příběh hloupý a akce je tam jak šafránu. Přišlo mi, že koukám na bandu blbců, kteří jsou takový hlupáci až to není vůbec vtipné. Nevzpomenu si na film, ve kterém jsem nenašel postavu, které bych alespoň trochu nefandil. V tomto snímku se to povedlo, žádná postava ani trochu nepřirostla k srdci. Jestli chcete vidět, jaký jsou realní lidé paka -> let´s watch it... ale mě jednou bohatě stačilo :-)

plakát

Hon (2012) 

Těšil jsem se, že se mi film zavrtá do děje a nepustí z něj, což se i párkrát stalo, asi pět minut celkově. Dějová zápletka je ale rozehrána nezkutečně směšně, čímž celý film ztrácí na věrohodnosti. Herecké výkony se mi velmi líbily, a proto dvě hvězdy jinak...

plakát

Trans (2013) 

Těšil jsem se, ale dostal jsem jen rychle utíkající kriminálku, kterou ovládá hypnóza a všechno je v ní možné. I přesto, že se dějí neočekavatelné zvraty, žádný z nich vás moc nepřekvapí. A hlavně chybělo napětí. Jednou pobavilo a stačilo.

plakát

Kouzelníci (2013) 

Zábavný film, který uteče celkem, Jim Carrey jako pouliční mág je vtipný už při pohledu. Za jedno zhlédnutí film určitě stojí, jen vás nijak duševně neobohatí a děj není nejpřekvapivější.

plakát

Gambit (2012) 

Je to v pohode. Film rychle utece, je tam trocha zabavy i napeti. Kdyz jsi chce clovek odpocinout idealni ( zadny fekalni humor atd.).