Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Horor
  • Akční
  • Animovaný

Recenze (18)

plakát

Prázdniny (2006) 

jack black zde klasicky podal nejlepsi vykon ze vsech.

plakát

Vidím jenom tebe (2016) 

zajimavy ale vlastne o nicem. napad dobrej ale o nicem. nevim co ho vedlo k tomu, aby tohle natocil, ale zkratka je to o nicem.

plakát

Renfield (2023) 

Tím, že tam rozhodli dát song od my chemical romance si získali moji jednu hvězdu navíc.

plakát

Všechno, všude, najednou (2022) odpad!

Nudnej film, kterej byl zajímavej jen jedinou scénkou, a to tou, kde z nich jsou kameny. Je mi líto, ale radši bych se podívala na Scream VII, s vědomím, že tam zase bude ta kunda Ortega, než-li na tuhle mrdku.

plakát

Oko (2008) 

Nechápu hodnocení. Byl to skvělý nápad na film, ale rozhodně to nebyl nějakej úžasnej masterpiece ze kterého by se každej posral. Příběhově to bylo jiné než klasické horrory, i když bych tohle ani do kategorie horror moc neřadila. Většina scének byla udělaná skvěle, ale konec už byl tak nějak slabej. Asi se na to klidně podívejte a udělejte si názor, mam vpici.

plakát

Vřískot 6 (2023) 

ja uz jen doufam, ze je treba prestane bavit tocit dalsi pokracovani.

plakát

Ve spárech ďábla (2018) 

Film byl udělán velmi dobře, ačkoliv bych dala přednost filmu The Autopsy of Jane Doe. Některé scénky byly až moc primitivní a bohužel tak ztratily tu pravou horrorovou atmosféru.

plakát

John Wick: Kapitola 4 (2023) 

“You arrogant asshole, he didn’t shoot!”  To mě teda sejmul jak maleho fakana fotr, když ho načapá s cigem. Šílená chapter. Tohle byl ten nejlepší zážitek a celkově nejlepší díl Wicka. Každá scenka byla tak dokonale propracovaná, až jsem ani nevěřila, že to bude takovej banger. Čekala jsem, že to dopadne jako rychle a zběsile, ale typičo, Finch, Hatten a Stahelski odvedli úžasnou práci. John je v tomto díle strašnej frajer. Vůbec mi nevadilo, že kvůli němu umřelo X namskych žluťackých sraček, ale prave naopak. Jeho výkon mě překvapil, i když měl být už dávno v důchodu. Ta scénka kdy ho začnou sledovat ozbrojení čuráci, které stejně zastřelí, srazí, hodí s nimi o auto a nebo ho rozkouše čokl. To jsem třeba vůbec nepobrala, ale užívala jsem si to. Johne, jsi legenda.

plakát

Zahulíme, uvidíme (2004) 

Kumar a Harold jsou šilená dvojka. Příběh byl skvěle propracovaný. A je až neuvěřitelné, jak je tenhle scénář napadl a že se to fr rozhodli natocit. Miluju ten film. Stejně tak dobré, jako klub sráčů. Prostě film kterej ocení jen legendy.

plakát

Lidé pod schody (1991) 

Čekala jsem nějakou sračku bez děje, ale tohle byl šilenej banger.  Craven nezklamal a odvedl zde skvělou práci.