Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Recenze (4)

plakát

Gangster Squad – Lovci mafie (2013) 

Nepochopím ten zástup dvou až tří hvězd. Možná přehnaná očekávanost? Já jsem od toho L. A. Confidential rozhodně nečekal, chtěl jsem se jen na dvě hodiny příjemně pobavit a musím říct, že jsem dostal to, co jsem chtěl. Zápletka nepřekvapí, ale Sean Penn je bravurní stejně jako archetypy policajtů z Gangster Squad včele se skvělým Brolinem a slušným Ryaenem (toho chlapa ale prostě miluju). Na Emmičku se nemůžu vynadívat, takže ani nekomentuju. Akční scény super, pěstní souboje byly cítit i přes obrazovku. Jako Rambo akčňák ve 40. - 50. letech ve slušivém stylistickém hávu, musím hodnotit jedině 5 hvězdami.

plakát

Hlídka v Ardenách (1992) 

Hlídku v Adrenách, jakožto knihu od W. Whartona, jsem si měl přečíst kvůli maturitě. Nesehnal jsem ji, ani jako rozbor, a tak jsem se alespoň podíval na film. Příběh je skvělý, neotřelý, s ohromnou atmosférou. Bezchybně z něj vyznívá autorův názor na nesmyslnost až absurditu války. Jdu si sehnat knížku.

plakát

Konečná (2013) 

Konečná je směsice přestřelek, útěků, krásný Corvetty a klasického Árnýho. Ostatní herci mi nepřišli nijak výjimeční, ačkoliv mám Knoxvilla rád, zde je tu jak páté kolo u vozu (hrozně napsaná postava). Nicméně nic jiného než bezmyšlenkových tvrďáckých 107 minut jsem nečekal, a tak jsem se poměrně bavil. Tři hvězdy jsou pro tuto jednohubku akorát. PS: Arnold má, i ve svých letech, pořád pracky jak lopaty.

plakát

Obvyklí podezřelí (1995) 

Obvyklí podezřelí vtáhnou do děje, bohužel ne od hned od začátku, ale tak po první čtvrtině filmu. Pak se tu jede o stošest a vyprávění Kevina Spaceyho si zamilujete. Nejen Kevin tu hraje skvěle, herecké výkony všech zúčastněných jsou na skvělé úrovni, zvlášť těch, kteří odváděli špinavou práci v sérii vypravovaných loupeží. Bohužel jsem pointu tušil od poloviny filmu, a tak hodnotím "jen" 4 hvězdami.