Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (29)

plakát

Predátoři (2010) 

Při sledování filmu se mi stále vracely vzpomínky na původního Predatora s Arnoldem a asi proto jsem filmu nepřišel na chut. Počáteční část filmu kdy herci zničehonic padají z nebe do džungle se mi vůbec nelíbila. Další děj filmu už byl lepší ale i tak by to mohlo být ještě lepší. Jedině hudba je geniální a nejde ji nic vytknout. No nemůžu hodnotit jinak. Po hvězdičce za děj a hudbu.

plakát

Habermannův mlýn (2010) 

U tohoto filmu jsme se s přítelkyní ihned shodli, že nelze hodnotit jinak než pěti hvězdičkami. Překvapuje mě, že ještě nedávno nebyl film hodnocen příliš kladně a neměl od počátku vysoké procenta. Habermannův mlýn je úžasný film, který ukazuje válku takovou, jaká opravdu byla. Krutá a hlavně nespravedlivá k lidem, kteří se snažili pomáhat a na konec za to zaplatili svým majetkem nebo dokonce životem. Režisér Herz velmi mile překvapil. Herecký výkon představitele Habermanna a velitele SS jsou místy až mrazivé. Film o kruté době, který nám ukazuje, co válka opravdu je!!

plakát

Úžasňákovi (2004) 

Úžasňákovi jsou úžasný animovaný film, který určitě není jen pro děti. Film zaujme a pobaví všechny věkové kategorie. Akční filmoví hrdinové s výjimečnými vlastnostmi, ztvárnění animací a to velice podařenou. Pixar své animáky nikdy neodbyte a ve výsledku je to vidět. Velice dobře prožitý čas a filmový zážitek!

plakát

Simpsonovi (1989) (seriál) 

Simpsonovi je za ty léta tak oblíbený a vypilovaný seriál, že snad ani nejde napsat negativní komentář a udělit špatné hodnocení. Žlutá rodinka je díky svým svižným příběhům a originálním hláškám jedinečná. Celý svět sleduje s nadšením každodenní život běžné americké rodiny a čeká co jim osud přichystá nového. Je nádherné, že seriál pořád pokračuje a vznikají stále nové a nové díly a lidé stále story hltají. Simpsonovi se ještě dlouhou dobu udrží na špici animovaných seriálů!

plakát

Já, robot (2004) 

Will Smith filmy začínajicími na Já... překvapí a potěší. Já, robot není výjimkou. Příběh o robotovi, který začne přemýšlet a mít city je originální. Celý námět filmu je originální.

plakát

Já, legenda (2007) 

O zmutovaném virusu vzniklo již mnoho filmů, ale tento je něčím vyjímečný, něčím lepší než ostatni. Will Smith zvládl svou roli velmi dobře, ale to většinou. Velmi se mi líbí myšlenka o neživých, kteří vycházejí pouze v noci a přes den jsou zalezlí v temných koutech. Výborný film!!

plakát

Komando (1985) 

Komando je film, který označí fanoušci akčních filmů jako opravdu akční! Mela kdy Arnold jako John Matrix vystřílí celou armádu nemá nebo přesněji neměla konkurenci. Béčkový akční film, který bude stále oblíbený a nezapomenutelný i když nemá 11 Oscarů. A to ani není třeba.

plakát

Predátor (1987) 

Arnold jako kořist a zároveň lovec. Výborná akce a hlášky. Léta kdy měl Arnold výbornou kondičku a tvořil ty nejlepší filmy, na které se nikdy nezapomene. Predátor k těmto filmům určitě patří!

plakát

Ace Ventura: Zvířecí detektiv (1994) 

Krimikomedie u které se nejde nesmát. Jim Carrey svým vystupováním musí pobavit a rozesmát každého a v tomto filmu se to jen a jen mnohokrát potvrzuje. Gesta a mimiky jaké Ace Ventura předvádí jsou jedinečné. U mě určitě plný počet hvězdiček. Dobrá zábava musí být dobře ohodnocena.