Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Obsahy (5)

Terra Nova

Terra Nova (2011) (seriál)

Píše se rok 2149 a planeta Země je na pokraji totálního kolapsu. Jediný způsob, jak zachránit lidské pokolení, skýtá věda. Objev trhliny v časoprostorovém kontinuu umožnil přemístit obyvatelstvo Země do prehistorických dob. Idylický svět však skrývá mnohé hrozby... Děj seriálu se soustředí kolem rodiny Shannonových, která si do "staronového" světa nese svá temná tajemství.

Madagaskar 2: Útěk do Afriky

Madagaskar 2: Útěk do Afriky (2008)

Parta zvířat z newyorské ZOO se chce z Madagaskaru vrátit do svého domova a k tomuto účelu použijí havarované letadlo. Jenže co se nestane - hrdinové ztroskotají někde uprostřed Afriky. Tam se setkají s příbuzenstvem lva Alexe.

Třetí hlídka

Třetí hlídka (1999) (seriál)

Děj se odehrává v New Yorku a mapuje osudy záchranářů, hasičů a policistů, kteří mají službu mezi třetí a jedenáctou hodinou ranní. V prvním díle nastupují do služeb Tyrone Davis, policista, a Carlos, záchranář. I přes nešťastný první den se stanou spolu s "veterány" hlavními hrdiny seriálu.

Třeba mě sežer

Třeba mě sežer (1997) (seriál)

Žurnalistka Maya Gallo chce navštívit svého tatínka, pracujícího v módním časopise Blush, až ji tatínek přesvědčí, aby zde pracovala. S tupými modelkami a otravnými mužskými ale nebude lehké časopis zvelebit...

Amazing Race: O milion kolem světa

Amazing Race: O milion kolem světa (2001) (pořad)

Televizní reality show, ve které několik dvojic závodí po světě. Otevírají obálky s úkoly a nejlepší, nejrychlejší tým vyhraje 1 000 000 $.

Reklama