Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Televizní reality show, ve které několik dvojic závodí po světě. Otevírají obálky s úkoly a nejlepší, nejrychlejší tým vyhraje 1 000 000 $. (maroon93)

Recenze (176)

Laerry 

všechny recenze uživatele

TAR je jednoduše úžasný závod, který bych si přála zažít. Komu se kdy naskytne příležitost létat po celém světě, aniž by vás to stálo jediný cent? TAR je tak zábavná verze cestopisných dokumentů, kde se dozvíte i něco málo z kultury rozdílných zemí. Menším mínusem soutěže jsou samotní soutěžící, kteří se věčně hádají se svými partnery, až je to někdy úmorné (hádky v dabingu jsou pak čiré zlo). Ale pak tu jsou originální neokoukané soutěže, které diváka seznámí i s místní tradicí (aneb díl odehrávající se v ČR měl dva či tři úkoly týkající se alkoholu, ehm...), takže američani mají příležitost rozšiřovat své omezené představy o světě. A moderátor Phil se stal zaběhlým "trade markem" (stejně jako Jeff Probst v Survivoru) bez kterého by TAZ byl již poloviční. ()

Neotom 

všechny recenze uživatele

1. série: 90%, 2. série: 85%, 3. série: 100%, 4. série: 85%, 5. série: 95%, 6. série: 85%, 7. série: 90%, 8. série: 75%, 9. série: 95%, 10. série: 90%, 11. série: 100%, 12. série: 80%, 13. série: 80%, 14. série: 95%, 15. série: 90%, 16. série: 80%, 17. série: 95%, 18. série: 95%, 19. série: 90%, 20. série: 90%, 21. série: 90%, 22. série: 95%, 23. série: 90%, 24. série: 100%, 25. série: 100%, 26. série: 100%, 27. série: 95%, 28. série: 90%, 29. série: 90%, 30. série: 90%, 31. série: 90% ()

Reklama

HoneyBunny 

všechny recenze uživatele

"Philééé, už běžíme!" Tohle je moje jediná televizní závislost. Klobouk dolů před tvůrci, kteří dovedou dvakrát do roka ukočírovat tenhle závod kolem světa. Každá řada má pečlivě vybrané soutěžící, takže ano, opakovaně tu vidíte soutěžící páry typu "prsaté blondýnky", "přátelé z dětství" nebo "nefunkční partnerská dvojice", ale v každé sezóně máte i překvapení typu dvojice "sedmdesátiletý dědeček a jeho vnuk", "trpaslice a její sestřenice" nebo "alternativní dvojka hypíků". Plus tu samozřejmě nechybí padouši, kteří v rámci hry provádějí menší či větší podrazy. A tyhle dvojice jsou vhozeny do stresujícího závodu o čas kolem světa. A že se podíváte do zajímavých koutů naší planety! Konečně reality show, kde se neřeší, kdo komu co řekl, kdo koho pomlouvá a kdo se komu líbí. ()

TakeruDavis 

všechny recenze uživatele

Vůbec nejluxusnější soutěž v dějinách, předčící i Pevnost Boyard, Hry bez hranic, Survivor... prostě všechny. Toto je královna všech soutěží. A přesně jak říká larelay, v amerických soutěžích stojí za to se i jen zůčastnit... Ale pouze koncept a polovina řad je amerických, je několik z jihoameriky (myslim že Brazílie) a v Asii taky točí vlastní. Pro zajímavost, některé díly měli i české etapy. A nová T.A.M.A. China Rush se namísto po světě má odehrávat "pouze"(přecejen je velká) v různých městech Číny. Každopádně by nebylo špatné, kdyby někdo uspořádal něco podobného v ČR lokálního a nebo kdyby byla čistě (středo)evropská ()

juta 

všechny recenze uživatele

Amazing race je další alternativa k Survivoru, ale Survivor nepřekoná. Bohužel co tento závod nejvíc shazuje jsou někteří soutěžící, kde mě unavovalo jejich neustálé stěžování, nadávání a sesypávání. Vítězům první série jsem fandil už od začátku, takže s vítězi jsem spokojen. Nejotravnější pár byl tým Kvído, kteří měli neskutečné štěstí po celou dobu, snažili se držet v soutěži zuby nehty i přes podrazy vůči dalším týmům. Dělalo se mi z nich špatně. Jinak týmy co doběhli do cíle jako druzí a čtvrtí byli taky fajn, takže v závěru soutěže to byla docela dobrá podívaná. ()

Galerie (683)

Zajímavosti (82)

  • Dvacátápátá série byla první sérií, kde začátek závodu byl otevřen pro veřejnost. (Gendous)
  • V 8. sérii nezávodili dvojice, ale 4členné rodiny. Mezi některýmy týmy soutěžily i děti. (Zix.)

Reklama

Reklama