Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Dobrodružný
  • Dokumentární
  • Romantický

Deníček (178)

touha

srdcovka

Z hudebního koutku...

od kolegy DwayneJohnson

Vyřešeno - děkuji.

Založila jsem k tématu diskuzi, protože mě zajímal názor komunity databáze. 

https://www.csfd.cz/diskuze/1337980-ahoj-vymenime-bod-ne/

 

Aktuálně: vedení reagovalo, moje oznámení bylo prověřeno a uživateli trotlicek i jeho multiaccountu modroocka45 bylo bodové konto vynulováno. 

Screen 1

Aha. Takže takhle tady funguje získávání bodů. Přitom je to v pravidlech databáze výslovně zakázáno! Takže uživatel  trotlicek si založil další účet  modroocka45 a touhle distribucí mu dá bod až 20 uživatelů, kteří přistoupí na tuto dvojsměnu. 

 

Samozřejmě to oznámím vedení databáze a jsem zvědavá na reakci. Doufám, že mu bude vynulováno bodové konto, jak je slíbeno v Návodu. Tím myslím uživateli trotlicek a ne jen smazat body jeho multiaccountu, to by mu asi moc nevadilo. Založil by si další multi účet a jelo by se vesele dál. 

Screen 1

Screen č 2

Počkala jsem, dokud se mi neaktivovalo udílení bodů, aby výměna opravdu proběhla a věc byla nezpochybnitelná. Pak jsem si trotlicek z oblíbených samozřejmě smazala.

 

Uživatelé,  kteří dostali bod z multiaccountu modroocka45 a svůj bod dali uživateli trotlicek 

 

LuNicy , Kanee , joseq , vedmak , Tomash58 , ejdycko , WhenX , MovieViewer , Unixy , Topi99 , Automaniak , TucnakCZ , Sukdolakus7 , Will.Randy , William_ , 

 

Ti všichni totiž mají ve svém Fanklubu modroocko45  a přidali si do oblíbených uživatele  trotlicek - naleznete je v jeho Fanklubu. 

Screen č 3

...

Screen č 3

Screen č 4

Děkuji kolegovi za screeny pošty. Já se totiž přihlašuji jen z mobilu, ale z toho nejdou (neumím?) dělat screeny. Jenže  doma nám noťas kleknul, nový bude kdoví kdy  a tak jsem na důvěru poslala kolegovi na chvíli heslo k mému  účtu. Pak jsem si samozřejmě hned heslo změnila, aby např. mým jménem tady nezkoušel někoho balit :))

Screen č 4

odvaha

Chtěla jsem založit diskuzi, ale to tady mohou jen uživatelé s právem psát recenze. Takže... Nakonec jsem se odhodlala a poslala 5 recenzí ke schválení  :) a teď trnu, jestli mi je nezamítnou...

 

Joop :) hned druhý den mi je schválili!

můj svět

Mathias Wehr - Enthoránie

vlčí stopou

relax

matka příroda

lidmi ukřižovaná 

matka příroda

pohanství

můj Zelený muž 

pohanství

příslušnost

být součástí 

příslušnost

přezíravost

.

přezíravost

povýšenost

.

povýšenost

komunikace

.

komunikace

pochyby

.

pochyby

odevzdání

.

odevzdání

svěřování

.

svěřování

odlet z práce

už aby byl víkend :)

odlet z práce