Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Komedie
  • Dobrodružný
  • Fantasy
  • Akční

Oblíbené filmy (5)

Alenka v říši divů

Alenka v říši divů (2010)

Já nemám slov. To byl tak úžasný zážitek. Kloboučník byl frajer, Johnny Depp ho ještě vylepšil. Férová bitva mezi dobrem a zlem (šachy versus karty). Příběh co má Pointu. A to stačí k dokonalosti.

Pan Wonka a jeho čokoládovna

Pan Wonka a jeho čokoládovna (1971)

Tahle starší verze Karlík a továrna na čokoládu(2005)  je velmi pěkná vizuálně.( Hlavně vzhled Umpalumpů se mi líbí víc než v novější verzi). Ale Willy Wonka se ukáže na 40 minutě, a celkově celých 40 minut předtím než jsou hlavní hrdinové v továrně se hledá zlatý kupón. Zase se mi líbil přístroj který měl říct kde je zlatý kupón,to bylo vtipné. A taky chytlavé písničky se mi hodně líbí (třeba: We have golden ticket, I want it now). Na svou dobu hodně dobré.

Tajný zákop

Tajný zákop (2023)

Uznávám že tady jsem se nasmál dost. Ta parodie na hi*lera byla dobrá.

Forrest Gump

Forrest Gump (1994)

Tak tohle byl nejvíc nejlepší film v mém životě. Chápu to hodnocení. Jenom jedna věc byla odfláklá,  to jest smrt jedné z hlavních postav. Ale to bych prominul, protože ten film je jinak dokonalý. Nejlepší věc co můžete udělat je se na ten film  ihned podívat pokud jste ho ještě neviděli.

Piráti!

Piráti! (2012)

Naprosto boží animák pro všechny věkové kategorie. Já jsem byl královsky pobaven (doslova). Animace je podobná Fimfárum ,což je důvod proč to naprosto žeru. Příběh má hlavu a patu. Tohle je prostě must-have animáků.