Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Romantický

Recenze (10)

plakát

Avengers: Age of Ultron (2015) 

Podle mě dokonalý. Skoro jsem se na to bála jít, protože jsem čekala nudnou nastavovačku, kde bude jenom akce a nic víc. Rozhodně to ale překonalo všechny moje očekávání a ještě něco víc. Po hooodně dlouhý době jsem se v kině fakt BAVILA! Vtipy byly vtipný, postavy tahaly z rukávu jednu hlášku za druhou. Akce byla super. Ale hlavně jsem byla ráda, že do toho narvali i ty drobnosti o všech členech týmu, který z nich dělají živoucí postavy, ne jen superhrdiny co nakopávaj zadky. Podle mě by měly Marvelovky být přesně takovéhle. Zdá se vám zachraňování světa už nuda...? CO BYSTE OD AVENGERS JINÝHO ČEKALI??? Že budou celej film sedět a dávat si rundu na pláži?

plakát

Vlčí mládě (2011) (seriál) 

Nečekaně sympatická oddechovka! Po prvních pár dílech jsem nebyla tak úplně nadšená (hlavní hrdina Scott mi nepřipadal jako dobrý základ - stejně jako jeho holka Allison), zachraňovaly to ale vedlejší postavy a super humor. Během druhé a třetí série se to ale rozjelo fakt suprově! Hraní se začalo zlepšovat, přibylo víc vtipu a akce (ubylo přeslazené romantiky alá "Romeo a Julie"). A konec třetí série mi téměř vyrazil dech. Nejoblíbenější postavy: Trenér, Stiles, Isaac! Nejlepší vývoj postav: Scott (překvapivě!), Lydia (tu holku začínám milovat!)

plakát

Dvanáct měsíčků (2012) (TV film) 

Náhodou... pohádka super. Lepší než ty za posledních pár let. Rozhodně bych to nebrala jako nějakou špatnou bombu pro českou kinematografii, protože je to pořád jenom televizní film :D Výprava ale byla krásná, scenérie taky. Herci byli vybraní skvěle - a svoje charaktery si evidentně užívali. Chemie mezi hlavními hrdiny byla taky super. Bylo moc hezké vidět nové zpracování téhle staré klasiky Němcové. Rozhodně doporučuju jako odpočinkovou aktivitu ^_^

plakát

Bez kalhot (2012) 

Nechápu tak vysoké hodnocení ostatních. Začátek byl docela fajn, ale jinak nuda... nuda... nuda... rádoby dramatický zvrat a pak zase nuda. Navíc (kromě Tatuma) nesympatické postavy a hloupý děj. V posdleních minutách už jsem se jenom ptala - k čemu vlastně takový film je? A pro koho je? Má to být divoká striptérská jízda pro rozjásané ženské? Na to je to moc ukecané. Nebo snad inteligentní film o proměně charakteru jednoho mladého muže? No to snad proboha ne! V půlce se mi chtělo zvednout a prostě odejít. Pokud v tom někdo chce skutečně hledat něco víc, tak prosím. Já jsem ale "to víc" rozhodně neviděla.

plakát

Sněhurka a lovec (2012) 

Občas to bylo takové nelogické, příběh mi přidal trochu nucený, jako by ho někdo postrkoval sem a tam, jak se mu zlíbí (prostě tam bylo moc náhod XD). ALE, protože je to vlastně pohádka (ať už se to tváří epicky nebo ne), tak mi to u tohohle filmu zas tak moc nevadí. Takže za sebe jsem byla docela spokojená. Trochu mě tam fakt vadila Kirsten... a to nejsem nějaký antifanoušek. Vadily mě to její výrazy - celou dobu jsem si řikala, kdy už konečně zavře tu pusu (a tim nenarážim na nějakou ukecanost XD). ALe špatná rozhodně nebyla, jenom prostě potřebuje čas a tvrdého učitele (učitelku), kterou má podle mě právě teď v Charlize (byla fakt super, o tom píšou všichni). Jenom nechápu, proč se moc lidi nezmiňují o druhé půlce názvu... co náš Lovec? Musím se přiznat, Chris je můj oblíbenec (od dob staršího kapitána Kirka) a na film jsem šla hlavně kvůli němu... a nezklamal ^_^ Takže když to dám dohromady, tak spokojenost. Úplně nadšená nejsem, ale na 4 hvězdičky to stačí :)

plakát

Dakchigo kkotminnam baendeu (2012) (seriál) 

Nejvíc mě bavily asi první díly, hlavně díky dokonalýmu Lee Min Ki a jeho naprosto ujetýmu charakteru. Pár dalších dílů zase bylo zajímavé sledovat, jak se kluci vyrovnávali s jednou tragickou událostí... a pak už to byla naprostá nuda. Hodně lidí z tohohle seriálu bylo nadšených, ale na mě to nějak nezapůsobilo. Jinak hudba byla super, ale jak říkám - příběh nic moc :(

plakát

Quick (2011) 

Občas se to tváří strašně vážně... bouračky, auta lítající vzduchem, výbuchy... a pak najednou přijde nějaká scéna, kdy prostě nevydržíte a vybuchnete smíchy. Úplně mě dostala občasná "přiblblost" hlavních hrdinů... ale jenom v tom dobrém smyslu, protože ta na tom všem byla nejvtipnější. A ještě k tomu tam je můj miláček Lee Min KI! ^_^ Co se týče akce, tak klobouk dolu. To je poprvé, co jsem viděla tolik zničených aut (snad ani američani jich tolik nemají XD) a každopádně nejvíc mě dostaly scény na konci, kdy nám filmaři ukázali, jakou těžkou práci odvedli dubléři a kaskadéři. Před těmi lidmi se člověk může jenom sklonit. Každopádně doporučuju pro odreagování!

plakát

Kdo přežije (2000) (pořad) 

Nejdřív musím říct: tohle je jediná reality show, na kterou můžu koukat :D Ale teď od začátku - na Survivor jsem koukala už od malička a strašně se mi líbily ty hry, divoká příroda a další bláznivý věci, co ti američani prováděli. Tehdy jsem tu věc měla ráda jenom proto. Vůbec mi nedocházelo, jaký psycho to vlastně je. A že jde jen o to, kdo je větší sv*ně, jak se koho zbavit, taktizovat, komu správně lhát... To jsem zjistila teprve potom, co ho nedávno znovu začali dávat na COOLu. A musím říct - LÍBÍ SE MI TO JEŠTĚ VÍC! :D Vlastně je to typická reality show, kde prostě lidi udělají cokoliv pro peníze, je ale ozvláštněná i prvkem "přežití".

plakát

Sing Lek Lek Thee Riak Wa… Ruk (2010) 

Existují stovky variací na téma ošklivého kačátka, co se proměnilo v krásnou labuť - ať už lépe či hůře provedené. V tomto filmíku sledujeme příběh mladé Nam, ve které by krasavici hledal vážně málokdo. Jakmile se ale zamiluje, rozhodně se pro svého vyvoleného udělat cokoliv, klidně i změnit svou vizáž. Jenže tento příběh je i o tom, že změna vzhledu vám nevyřeší všechny problémy s láskou... Příběh je skutečně jednoduchý, ale překvapivě působivý a naprosto roztomilý. Do poslední chvíle si vlastně nejste jisti, jak to skončí. Na konci ale nebudete zklamaní. Přestože má tento film pár "zádrhelů" (hercům to občas trochu ujede a konec je kýčovitý), rozhodně to není důvod k tomu, aby vás to odradilo od toho, ztrávit příjemné dvě hodinku u jednoho optimistického příběhu. Upřímně myslím, že některé americké romantické komedie tomu v mnoha ohledech nesahají ani po kotníky. Zkrátka - rozhodně doporučuji :)

plakát

Thor (2011) 

Pro mě naprostá spokojenost. Když jde člověk do kina na takový film, čeká akci, zábavu, dobré vtípky... však to známe už z jiných. A Thor všechno tohle nabízí a k tomu ještě s kapkou "něčeho" navíc. Je vidět, že Branagh i všichni herci do toho dali všechno, což je snad nejdůležitější známka kvality. Netušila jsem, že by to nakonec mohlo tak dobře fungovat (tohle provázání vážného tématu s odlehčeným humorem), ale kupodivu se podařilo Thora vyvážit přesně akorát podle gusta normálního diváka. Občas jsem měla nějaké pochyby - jako například výběr N. Portman, která mi prostě do takových rolí moc nesedí. Nakonec mě ale překvapila tím, že příliš "nevyčuhovala" a naopak to dokázala zahrát tak, aby zapadla mezi hereckou skvadru. Hemsworth byl jedním slovem ... skvělej. Jenom mě zamrzelo, že ta jeho proměna z namyšleného spratka proběhla tak rychle - ale přestože na ní měl krkolomně málo času, předvedl ji tak, že jsem mu ju i uvěřila. Nakonec jediné, co mě zamrzelo byly některé efekty, které mi vážně někdy přišly, jako by je dělalo dítě ze školky, ne profesionálové ze studia. Takže sečteno podtrženo, velmi kvalitních a zábavných 80% (a klidně bych snesla i delší stopáž :)