Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Akční
  • Romantický

Recenze (8)

plakát

Narušení (1999) 

Příběhově docela slabé. Asi jsem moc malý blázen na to, abych ho plně pochopila. Ale Angelina byla výborná a na ní ten film stojí.

plakát

Společnost mrtvých básníků (1989) 

Velmi milý a dojemný film u kterého jsem se nejednou zasmála... konec je takový, jaký je, ale tak už to v životě prostě chodí. A ačkoli Robina Williamse nemám zrovna v lásce, musím uznat, že tady byl vážně dobrý.

plakát

Černá labuť (2010) 

Páni! To bylo strhující. Ačkoliv byl příběh trochu slabší, zpracování to dokonale vyvážilo a já nemohla odlepit oči od obrazovky! A Natalie Portman i Mila Kunis byly naprosto dokonalé. Moc pěkný filmový zážitek.

plakát

Eragon (2006) 

Jak z tak obsáhlé a propracované předlohy může vzniknout toto, netušim. Moc smutný zážitek...

plakát

Requiem za sen (2000) 

Děj začíná v beznaději a končí v beznaději mnohem větší. Requiem za sen jsem viděla už před dobou a ještě jsem nenašla odvahu se na něj podívat podruhé. Rozhodně jeden z nejsilnějších filmů, které jsem kdy viděla. A svůj díl na tom určitě nese i velmi vydařená hudba.

plakát

Alenka v říši divů (2010) 

Na Alenku jsem se hodně těšila. O to pro mě byla větším zklamáním. Viděla jsem ji dvakrát a dvakrát jsem u ní usnula. Když vás do filmu nevtáhne příběh, tak ho ani dokonalá vizuální podoba nezachrání. A Alenka je bohužel ten případ.

plakát

Klub vyvolených (2002) 

Tak tenhle film bych zavedla na pedagogických fakultách jako povinný! Jinak musím uznat, že obsazení bylo velmi zdařilé. Z Kevina Klina charizma přímo sršelo.