Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Sci-Fi

Obsahy (4)

Kanojo to no Tadashii Asobikata

Kanojo to no Tadashii Asobikata (2007) (TV film)

Příběh je o tajné hře dvou přátel z dětství. V této hře je Kurokawa princeznou a její přítel Mizushima je jejím sluhou. Slíbili si, že ve hře budou pokračovat dokud se o této hře někdo nedozví.

Uri saengae choegoui sungan

Uri saengae choegoui sungan (2008)

Han Mi-Sook je veteránka v házené. Nicméně, časy, kdy korejský národní tým byl soupeřem, kterého je třeba se obávat, jsou dávno pryč. Mi-Sook se rozhodne odejít a pracovat v supermarketu, aby mohla zajistit sebe a svého syna, zatímco její manžel je na útěku před vymahači dluhů. V té době je týmu přidělen nový trenér, bývalá hráčka Kim Hye-kyeong, která právě dokončila trénování japonského týmu. Hye-kyeong spolu se stále ukřičenou Song Jeong-Ran a mladou brankářkou Oh Soo-hee by ráda, aby Mi-Sook byla také v týmu. Po hodně přesvědčování se Han Mi-Sook k týmu vrátí. Hye-kyeong je však později sesazena z pozice trenérky a stává se opět aktivní hráčkou. Novým trenérem je jmenován Ahn Seung-PIL, bývalý profesionál, který hrál v Evropě. Okamžitě začne uplatňovat moderní evropské tréninkové metody, aby změnil tvar týmu. Brzy zjistí, že má-li mít šanci na olympijských hrách v Aténách 2004, je nejdůležitější týmový duch. Jako zázrakem si házenkářky dokáží probojovat cestu až do finále a hrají jednu z nejlepších her celé olympiády.

19-Nineteen

19-Nineteen (2009)

Seo Jeong-hoon, Park Min-seo a Cha Eun-hyeong jsou hrdiny tohoto filmu, jehož příběh je založen na přátelství těchto 19letých teenagerů. Všichni tři jsou podezřelí z vraždy. Nikdo nevěří, že jsou nevinní, a tak se na útěku snaží přijít na to, kdo je skutečný vrah. Celá tato situace jim nakonec pomůže najít své místo v životě.

Oktapbang koyangi

Oktapbang koyangi (2003) (seriál)

Kyung Min je chytrý, ale líný student práv, který se tváří, že v životě nemá žádný jiný cíl, než začít vztah se svou spolužačkou Hye Ryun. Jung Eun je absolventkou střední školy, která se snaží najít práci a osamostatnit se. Když Kyung Min zjistí, že Jung Eun je kamarádka Hye Ryun, snaží se na Hye Ryun zapůsobit tím, že pomůže Jung Eun. Když se Jung Eun rozhodne odstěhovat z domu, Kyung Min jí půjčí peníze na bydlení. Krátce poté začnou Kyung Mina pronásledovat gangsteři kvůli jeho dluhům z hazardu. Rozhodne se, že se ukryje u Jung Eun doma, a tak s ní začne žít v jejím domě, který si pořídila díky jeho penězům. I když se stále ujišťujjí, že jsou jen přátelé, jejich city se pomalu začínají měnit. A jejich společné soužití oba změní.

Reklama