Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Dobrodružný

Pořady (5)

Ano, šéfe!

Ano, šéfe! (2009)

Určitě můj nejoblíbenější televozní pořad. Bohužel už trochu ztrácí šmrnc, neboť je na panu Pohlreichovi vidět, že je to strašně hodnej a férovej chlap.

Buly

Buly (1992)

Záruba by normálně neměl komentovat národní tým, jeho neustálé stížnosti na rozhodčí, kteří kolikrát posoudí situaci zcela správně, jsou zcela mimo. Jaký asi bude mít vliv uplakánský komentář na malé i mladé diváky, když si bude neustále stěžovat než hledat příčiny v našich luzích a hajích. Jinak pořad, který mi připravil nejeden krásný a adrenalinový podvečer.

Jste to, co jíte

Jste to, co jíte (2006)

Velký obdiv ke všem účastníkům, ať úspěšným či neúspěšným za to, že si nechají nadávat před celým národem za svůj největší mindrák. A velký dík za pořad, který dá lidem trochu představu o tom co, jak a kdy jíst a taky za ukázku následků.

Snídaně

Snídaně (1994)

Můj ranní doprovod do práce, kouknu na pěkný holky, vyslechnu zprávy, počkám na vaření doufajíc, že tam nebude ta kráva Gondíková a někdy vydržím i na pohádku. Zkoušel jsem si hrát na intelektuála a sledoval Dobré ráno. Snídaně je barevnější, svižnější a lepší.