Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (12)

plakát

Černobyl (2019) (seriál) 

Nemám moc co vytknout a ani se o to nebudu pokoušet.

plakát

22 Jump Street (2014) 

Film jsem viděl v sobotu na filmovém víkendu a už jsem měl v sobě značné množství vodky a piva a to byl možná důvod, proč jsem řezal smíchy od začátku do konce a nebo je to opravdu perfektní komedie. Za mě 80% a ještě se na to jednou mrknu za střízliva.

plakát

Avengers (2012) 

S postupně klesající, nebo přinejmenším kolísavou kvalitou dalších a dalších filmů inspirovaných komiksovou tvorbou, kdy se zdálo že nám už studia nemají co nabídnout, jsem tenhle film málem pohřbil dřív než jsem ho viděl. Naneštěstí se mé obavy nepotvrdili a po dlouhé době jsem dostal přesně to co bych od komiksových hrdinů přenesených na plátno mohl čekat. Byť byl sice záporák poměrně slabý (co se týče jeho atraktivity ((ne fyzické :-) )) ) a na můj vkus málo vychytralí, či vynalézaví, užil jsem si ze stran hrdinů spoustu hláškování, dobré vykreslení osobnostních rozdílů jednotlivých hrdinů bez "zbytečného" důrazu na jejich minulost, či pohnutky (ty jsme si méně, či více "užili" v jejich samostatných filmech), vskutku dobrý film, který by pro mě osobně mohl být poměrně důstojným zakončením "komiksácké" éry. Nebo snad, jejím znovu oživením? Batmana troufne máloco, ale z tohoto filmu je možná vidět, že sami tvůrci začínají chápat, kterým směrem jít. Přejme jim v tom štěstí. Avengesrs dávám 80%

plakát

Sherlock (2010) (seriál) 

Naprosto brilantní seriál, plný tajemna, výborných postav a velmi chytře napsaný a zahraný podtržen výbornou hudbou. Nejlepší Sherlock kterého jsem kdy viděl. Smekám.

plakát

Touha po pomstě (2010) 

Vcelku pěkně natočený thriller o tom co by asi každý rodič nejradši udělal vrahu svého dítěte. Nic na filmu zvlášť nevybočuje, divák dopředu ví kam se bude děj ubíhat a o to překvapivější je možná konec, který přináší trochu toho nečekané v co už nikdo moc nedoufal.

plakát

Na tuhle nemám (2010) 

Nesympatičtí herci, dost slabý scénář, nepřesvědčivý vztah Kirka s Molly a vtipu jsem se taky příliš nedočkal. Musel jsem film shlédnout na čtyřikrát, protože vydržet u něj celých 104 minut se mi prostě nějak nedařilo.

plakát

Fotři jsou lotři (2010) 

Už jsme to tu dvakrát předtím měli, ale třetí díl je podle mě nejslabší. Neurazí, neohromí občas se možná i zasmějete.

plakát

Teorie velkého třesku (2007) (seriál) 

Big Bang - skvělej "intelektuální" seriál o intoších toho největšího kalibru. Sheldon u mě jednoznačně vede, protože žeru jeho naprostej nezájem o svět a lidi kolem něj, kteří jsou pro něj jen nevyhnutelnou součástí jeho bytí, kterou si pomocí mnohdy naprosto absurdních pravidel uzpůsobuje k obrazu svému. Naopak bez Penny, i když chápu, že zde funguje jako kontrast, bych se uměl obejít. Nejsem sexista (čti: jsem), ale blbejch blondýn už tady bylo až moc.

plakát

Scott Pilgrim proti zbytku světa (2010) 

Tak tohle byla jízda!!! Spousta nápadů, skvělá hudba souboje jaké ani v Mortal Combat neuvidíte :-) a spousta vtipu. Komiks převedený na plátno jak se patří, i se svojí notnou dávkou sebeironie. I takhle se dají točit filmy a já musím přiznat, že právě takhle se mi to opravdu líbí a baví mě to. Dávám 85% :-)