Reklama

Reklama

Manželia Craig a Elise Landryoví dostanú od života ťažký úder. Ich jediný milovaný syn Benjamin je unesený a k smrti utýraný sériovým vrahom Johnom Kozlowskim. Kozlowkeho dolapí polícia a súd mu udelí trest 25 rokov odňatia slobody, čo sa skľúčenému páru zdá byť príliš málo. Rozhodnú sa preto zmocniť sa odsúdeného psychopata a vykonať na ňom spravodlivosť po svojom. (Karamanlis)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (183)

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Hrozně moc je film nedomyšlený a nedodělaný. Je zde spousta přespousta totálních nelogičností a nesmyslů, které posouvají film kupředu a na kterých je vlastně celý postaven. Je jich tolik, že se mi je nechce ani vypisovat, ale tak namátkou POZOR SPOILER snad dost rozporuplný převoz vězňů, kde jeden je vrah dětí a druhý daňový podvodník. Dost zajímavý policejní doprovod, který si nedělá těžkou hlavu a během převozu si klidně zaběhnou nakoupit, popřípadně jít během cesty položit kabel(pochopitelně oba současně) a klíčky jsou pochopitelně v zapalování. Havárky, při které jsou stejně připoutaní vězni rozprášeni po celé ploše lesa. KONEC SPOILERU A takových věcí tu jsou více než mraky a přehlédnout je a dělat, že jsem je neviděl prostě nejde. Je to trochu více škoda, protože námět není úplně marný. Bohužel filmu nepřidává na kráse ani herecké obsazení, které se spíše trápí než hraje. Přišlo mi, že tento horor si vzal inspiraci z filmu Ctihodný občan, kde ovšem to ctihodné obsazení nezcházelo. Ve filmu je i jeden zajímavý zvrat, který ovšem velmi brzy vytušíte a už pouze čekáte, kdy se vše provalí. V celkovém součtu se tedy nejedná o žádný zázrak. Lepší *. Možná, že na pár minel časem zapomenu a přidám. ()

Marsik 

všechny recenze uživatele

Z počátku to vypadalo na drama o manželském páru, který se vyrovnává se smrtí svého syna. Poté následovaly prvky thrilleru a nakonec mučení vraha s trochu chaotickým závěrem. Nicméně to nebyl zas tak špatný film, první polovina byla hodně emočně silná a člověk manžele opravdu litoval. Druhá polovina už mi tak dobrá nepřišla. Bylo to už malinko překombinované a samotné mučení...co k tomu dodat? Prostě mu dali co proto a nakonec z toho vyvázli. 60% ()

Reklama

Litsarch 

všechny recenze uživatele

Upřímně jsem čekal něco daleko lepšího... Na Twisted Pictures vcelku slabé... Od snímku jménem The Tortured jsem prostě čekal něco víc.. Něco, co by bylo tak brutální, že bych se na to třeba ani nedokázal koukat... To se ale nestalo... Nicméně nemohu upřít thrillerovou část filmu, které mne dokázala vcelku dobře napnout... I tak ale se jedná pro mne o průměrný snímek a ta pointa... No, nic moc tedy... ()

Ten Druhy 

všechny recenze uživatele

Retard, ktorý týra a vraždí malé deti, by mal dostať trest smrti, nie 25 rokov s možnosťou podmienečného prepustenia už po desiatich. Asi to preblesne mysľou mladých manželov, ktorí uvedeným spôsobom prídu o syna. Psychopat, ktorý sa maľuje a zdobí ako ženská, tu odkazuje na jemu podobných psychošov, napr. toho z Mlčania jahniat. Únos takéto nebezpečného šialenca z väzenia, ako sa to stane v Tortured, si žiada odhodlanie, súhru a dobrý plán. Kanadsko-americký exploitation na tému zločin a trest však začína dojímavo, hrou na city. Pohľad na zmrzačené a mŕtve telíčko dieťaťa pohne citmi aj toho najväčšieho ignoranta. Navyše, ak sa naň dívame očami nešťastnej matky, ktorá si v tej istej chvíli spomína na pôrod syna, tak o silný emotívny zážitok je postarané. Fáza spomienok na dieťa a príprav na únos aj zlapanie vraha, na mňa zapôsobili lepšie než samotná tortúra, ktorú sprevádzali pochybnosti. Ale potom prišiel "sloník", stará sovietska finta mučenia, a príbeh dostal nový rozmer a spád. Plusom filmu boli tiež: jeho krátka minutáž, dobrý scenár (Marek Posival) a nečakaný obrat na konci. ()

ecceHOMMO 

všechny recenze uživatele

Nedá mi a musím tento snímok porovnávať s iným nedávno videním. A ako vítaz z neho vychádza práve s Tortured porovnávaný 7 days. Prečo? Je rozhodne reálnejší, má väčšiu dynamiku a lepšie vykresľuje postavy....Vlastne Tortured ma zaujal len svojou pointou, ktorú som vlastne ani nečakal. Asi som už náročnejší a nejaké to ledabolo mučenie mi nestačí..... ()

Zajímavosti (3)

  • Záběry vnitřních prostor domu s příslušníky policejního sboru jasně ukazují na č.p. "3410". Když se ale policista posléze dovolává zálohy, uvádí adresu "321 Spruce Avenue". (Conspi)
  • Keď detektív dorazí na miesto havárie väzenskej dodávky, od dverí jeho automobilu sa odrážajú svetlá kamery. (misterz)
  • Na začiatku filmu jazdí pár na najnovšom modely Ford Focus. V ďalších scénach však používa síce rovnaké auto, ale starší model. (misterz)

Reklama

Reklama