Reklama

Reklama

Mikýřova úžasná pouť internetem

(pořad)

Obsahy(1)

Za časů dávných bohů, hrdinných náčelníků a králů, neklidem zmítaná země zrodila hrdinu. Byl jím Mikýř, mocná princezna, zocelená žárem bitev. Síla... vášeň... nebezpečí. Jeho odvaha změní svět. A nebo taky ne. Martin Mikyska dal vzniknout na místní poměry ojedinělému formátu, ve kterém se týden co týden věnuje tématům, které hýbou českým internetem. (MALL.TV)

(více)

Recenze (92)

dan4815 

všechny recenze uživatele

Bůh internetu? K tomu má ještě hodně daleko. Jsou díly, které jsou na solidních pět hvězd, a jsou díly, kde je mi za lorda velmi trapně. Cením amatérského vzezření editu, ačkoliv to dává snad více práce, než vytvářet černou díru v Interstellaru. Témata jsou také zajímavá, humor skvělý, detaily videa je nutno sledovat k osobnímu pobavení. Ale pořád je zábavnost velmi kolísavá. ()

ArsenalEagle 

všechny recenze uživatele

M"M"M si mě okamžitě získal svým vtipným přístupem, inteligentními názory a schopností dělat si srandu i ze sebe. Jeho Úžasná pouť internetem pak oplývá barvičkama, ultra efekty, dobrým výběrem témat a jednoduchým vysvětlováním. A chytrým vtipem! Spolu s Kovym jeden z mála YTberů/Mallérů..., na jejichž tvorbu má smysl se dívat. ()

Reklama

easaque 

všechny recenze uživatele

3* před rokem jsem začínal s tímto komentářem: "pro tenhle pořad nejsem ta pravá cílová skupina, protože nejsem zapojen do sociálních sítí, natož abych se zajímal o působení českých "celebrit" na nich. Přesto jsem pár dílů shlédl, abych pochopil proč tu má tak vysoké hodnocení. Věřím, že pro někoho to může být vtipně kritické, ale jestli to má nějaký smysl tak to pochybuju a jen vzniká další "celebrita", která parazituje na působení jiných. Ale odpad si nezaslouží, tak dávám aspoň jednu hvězdičku a baví mě jít proti proudu ;-)." .... Listopad 2021: Za vším tím, co jsem napsal o starších dílech si stojím, ale koukám, že v posledních měsících Mikyska uzrál a vybírá si čím dál zajímavější témata. Zejména předvolební pořady měly hlavu a patu a teď i poslední o investičních šmejdech má šťávu. Jeho styl humoru i používaný slovníček je určitě bližší mladší generaci, ale pro ně je to hlavně určeno. Rozhodně jsem rád, že se objevil pořad, který si nebere servítky a dělá si srandu z lidské hlouposti. Takže hnedle je tu z hvězdičky třikrát tolik.... Jen tak dál ;-) [ PŘÍBĚH: X /// SMYSL: 1 /// ATMOSFÉRA: 1 /// TEMPO: 3 /// ORIGINALITA: 2 /// NÁLADA: 3 /// ART: 0 /// STYL: 1 /// CASTING: 1 (3*MAX) ] ()

Modular 

všechny recenze uživatele

Někdo by řekl, že jsem dětinský, nebo snad hloupý, ale myslím si, že se jedná o vskutku kvalitní pořad. Martin Mikyska se v tomto pořadu snaží odhalit různé nekalé praktiky kyberbaronů, nemorálních šmějdů a dalších bláznů, co se nám tu po internetu každý den poflakujou. A dělá to velmi vtipně a informativně. Je to dozajista jeden z nejlepších publistických pořadů, co tady v Česku máme, takže bych dozajista doporučil aspoň zkusit se podívat na Mikýřovu Úžasnou Pouť Internetem. ()

oasismanik 

všechny recenze uživatele

Mikýř aka Lord Mikynsky aka budúci prezident v roku 2038 aka tenčokonečnevyriešiproblémkrávsmotorovýmipílami je absolútne jednoznačne to najlepšie, čo sa vyskytlo na našich československých internetoch za posledných ....milion rokov. Párminútové videa glosujúce aktuálne témy a známe osobnosti, ktoré musia dať tak strašne veľa práce, že si to my, ktorí scrollujeme potiahnutím bočnej lišty a nie scrollovacím koliečkom, ani nevieme predstaviť. Každú časť som videl najmenej 5 krát a vždy tam nájdem niečo nové, dokonalý mix humoru, sarkazmu, hlášok, animácií a aj nejakého toho poučenia. No jo, tomuto venujem všetkých 100 jednotek pozornosti! Bravo Lorde, bravo, bravo, bravo! ()

Galerie (14)

Zajímavosti (4)

  • V epizodě Je to vaše chyba aneb kauza vládní TikTok jsou zmíněny seriály Hra o trůny (od r. 2011) a Šmoulové (od r. 1981). (G....)

Reklama

Reklama