Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Sci-Fi

Oblíbené seriály (9)

Červený trpaslík

Červený trpaslík (1988)

Konečně jsem si přečetl i sérii knih o Červeném trpaslíkovi a musím uznat, že ten humor je nadčasový, byť se pokaždé směji trochu někde jinde.

Simpsonovi

Simpsonovi (1989)

Poprvé jsem je viděl někdy kolem patnáctého roku. Teď je mi dvakrát víc a oni tu jsou stále. Zrají stejně jako já!

Městečko Twin Peaks

Městečko Twin Peaks (1990)

Jak už to bývá, nadšení z prvních dílů postupem vyprchalo, přesto jsem hltal každý díl, abych nakonec zjistil, že to budu muset shlédnout ještě jednou, abych to všechno pobral.

Báječná léta

Báječná léta (1988)

Srdeční záležitost, protože jsem po dobu vysílání tohoto seriálu byl v podobném věku a to si pak jeden pamatuje všechno o něco intenzivněji.

Firefly

Firefly (2002)

S prvním dílem jsem se musel poprat a chybělo málo, abych u něj i skončil, ale nakonec… Nakonec je to láska na druhý pohled a to ostatní si můžete pročíst v ostatních komentářích. Nejlepší je ovšem posadit se a nechat se unášet na velmi netradiční vlně.

Battlestar Galactica

Battlestar Galactica (2004)

Měsíc po shlédnutí všech dílů jsem stále ještě plný vzpomínek na příběhy a to i těch epizodních z tohoto seriálu, který byl pojat tak komplexně, až jsem se, zvláště na konci předposlední a na začátku poslední série, ztrácel v odbočujících dějových liniích, ale ani to vůbec nebránilo tomu, že už si začínám pohrávat s myšlenkou, že bych se na některé díly rád podíval znovu… nejlépe pak na všechny… nejlépe pak najednou. Těžko psát cokoliv konkrétního, nebo vyzdvihovat jakéhokoliv herce z tohoto seriálu, protože bych mohl na něco, nebo někoho zapomenout a to by byla věčná škoda. Závěrem snad jen, že příznivec sci-fi žánru si opravdu přijde na své.