Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Dokumentární
  • Krimi
  • Krátkometrážní

Recenze (4 351)

plakát

Tokyo Vice (2022) (seriál) 

Skvěle poskládané příběhy. Všechno uzmocňuje pro nás neznámé, atraktivní prostředí Japonska.

plakát

Drazí soudruzi! (2020) 

Strašlivý, dokonalý film. Nejen o zhoubnosti ideologie, ale i o národu, který je schopen ji přijmout držet se jí a generace ji držet při životě.

plakát

Elvis (2022) 

Originální a dokonalé.

plakát

Tichá revoluce (2018) 

Film srovnatelný s Vyšším principem. Emotivní snímek reality padesátých let na územích osvobozených-okupovaných ruskými vojsky, jedno kde v kterém státě. Kdyby byla taková možnost, ještě bych dvě* přidal.

plakát

Pokud vím (2020) 

Dokonalé psychologické drama zachycující depresivnost života, který nakonec vyústí optimistckou katarzi s úšklebkem nedůvěry v posledních vteřinách.

plakát

Epilog lásky (2020) 

5* Za zajímavý námět, dobře napsaný scénář, za  Joannu Scanlan, za uvěřitelné emoce, silné jako domácí pálenka

plakát

River (2015) (seriál) 

Je to natolik mnohovrstevnaté, že se mi nechce pouštět do zahlcujících podrobností. Co nemůžu pominout je superúsporné herectví Stellan Skarsgårda připomínající Gabina nebo Hrušínského. On a celý zbytek je jedna velká dokonalost a nádhera.

plakát

Naprostí cizinci (2016) 

Zdá se to jako přešpekulovaná karikatura skutečného života, ale je to jeho přesná skica. Jestliže bychom se v jakémkoliv společneství v jednom okamžiku každý o každém dověděli pravdu, následovaly by kruté a nevratné tragédie. Ve filmu se to dá snést, dokonce je to zábavné.