Reklama

Reklama

Be Loved in House

(seriál)

Obsahy(1)

Studio Seisei hrozí likvidace. Znenadání se objeví Jin Yu Zhen (Aaron Lai), který vyniká ve vedení, s tím, že studio odkoupil a nastupuje na post ředitele. Hned první den si znepřátelí všechny zaměstnance, když vyhlásí pravidlo, že nikdo ze zaměstnanců nesmí být s nikým ve vztahu. Manažer Shi Lei (Hank Wang), který se stane nedobrovolným spolubydlícím Jin Yu Zhena, je pověřen tajným úkolem, aby zjistil, co za tímto rozhodnutím stojí. Zjišťuje nejen to, že Jin Yu Zhen je zraněný ze svého bývalého vztahu a trpí osamělostí, ale že i on má srdce a začne se o něj více zajímat. (kklepkaa)

(více)

Recenze (2)

jiri.twist 

všechny recenze uživatele

Další výrazný kousek taiwanské výrobny BL. Zaujal mě hned od prvního dílu a nepustil a vůbec mi nevadily nějaké nepodstatné drobnosti, které mohou někteří jiní vytýkat. Čtyři muži - hlavní dvojice i vedlejší dvojice - čtyři výrazně odlišné postavy, krásně vykresleno a zahráno, u vedlejší dvojice navíc i nesmírná roztomilost obou mladých mužů. Kde ti Taiwanci na tak sympatické herce stále chodí ..., a to navíc v poslední epizodě se Yu Zhen srazí na ulici s dalším výborným hercem, na kterého také nemohu zapomenout z jednoho ze seriálů série HIStory, kdo sleduje, jistě pozná ... Hudba (I do, I do, I do ... i další skladby) a zpracování bez výtek. Hezký zážitek a spokojenost ... 4x10 ()

Andrea1717 

všechny recenze uživatele

Tchajwan má pomerne dobré BL kúsky a toto je jeden z nich. Je to z prostredia firmy dej je zaujímavý, hlavný hrdina s tajomnou minulosťou, chladný a zásadový pomaličky mení správanie kvôli tomu koho miluje. Pekné. ()

Reklama

Zajímavosti (2)

  • Ai Yu Fan, která ztvárnila servírku, k seriálu nazpívala soundtrack. (kklepkaa)
  • Aaron Lai se v září 2019 stal účastníkem dopravní nehody. Srazil ho autobus, když jel na kole do posilovny. Herec byl ve vážném stavu, kdy měl mimo jiné krvácení do mozku, natrženou slezinu, polámaná žebra a poraněné plíce. Krátce po zotavení ihned přijal nabídku na účinkování v tomto seriálu. Jizva na břiše, která je v seriálu vidět, je právě pozůstatek této nehody. (kklepkaa)

Reklama

Reklama