Reklama

Reklama

A jestli neumřeli, žijí dodnes

  • Rumunsko Poate mai trăiesc și azi (více)

Obsahy(1)

Clara a Vlad si svůj vztah naplánovali jako v nějakém filmu. Brzy si ale uvědomí, že láska nebývá vždycky taková, jak si mysleli. (Netflix)

Recenze (2)

Aljak 

všechny recenze uživatele

Nič proti poetickým filmom, ale toto bolo fakt už príliš... Keby chcel niekto, aby som mu prerozprával o čom bol tento film, tak by som v podstate nevedel. Celé to bolo o akomsi neustálom doťahovaní medzi ústrednou dvojicou, ale v konečnom dôsledku sa v tom dosť ťažko orientovalo - najmä kvôli tomu lyrickému podtónu a mdlému prevedeniu. A tak bolo napokon tým najlepším z celého filmu tie vsuvky z rozprávky (škoda, že ich bolo tak málo). A pritom si myslím, že sa na tom základe, ktorý je v popise filmu, dalo celkom dobre pracovať. No v tomto prevedení to bola bieda... ()

zolo 

všechny recenze uživatele

Asi tak nějak chápu, co chtěli tvůrci sdělit (pakliže něco sdělit chtěli), ale udělali to dost rozplizle, nevyhraněně a nezáživně, a k tomu ještě na můj vkus dost artově, což u těchto typu filmů moc nemusím. Když jsem se rozhodoval kolik hvězd uvolnit, tak se mi nemohly nevybavit ty spousty vztahovek, které mě bavily mnohem víc. ()

Reklama

Reklama