Reklama

Reklama

Escape from Tarkov. Raid.

Rusko, 2019, 66 min

Obsahy(1)

Příběh se odehrává v okolí fiktivního města Tarkov v Rusku, v němž vládne chaos a anarchie. Hlavní hrdina Skif (Matvej Zubalevič) je žoldákem soukromé vojenské společnosti BEAR a do Tarkova se spolu s dalšími vydává na záchrannou misi jednotky, se kterou bylo přerušenou veškeré spojení. Při hledání čelí intenzivním střetům s různými nepřátelskými frakcemi obývající Tarkov, přičemž se nejsou schopni dopátrat jediné stopy po zmizelé jednotce. S časem stráveným hledáním, a tedy i bojem, ale narůstají ztráty a záchranná mise se mění v boj o vlastní přežití... (Furi)

(více)

Diskuze

Ouwen

Ouwen (hodnocení, recenze)

Furi

No právě, jde i vidět že nabijí do zásobníků patrony během natáčení, kdežto Airsoftky mají kuličky. Ty zbraně naopak o proti 99% Hollywoodské produkce působí realisticky ať už co se týče výbavy (kolimátory, tlumiče, zvuky, lasery, baterky apod) tak aj celkové manipulace aj toho, jak se zbraně třeba zaseknou což ve filmech nikdy nevidíme.

Furi

Furi (hodnocení, recenze)

Airsoftky to nejsou ani náhodou :D v behind the scenes to jde právě vidět víc než dobře, bohužel, někdo si to může myslet, jelikož je efekt střelby trochu poštelovaný z postprodukce :/ a za sebe musím říci, že u prvních dílů (jelikož originálně to vycházelo postupně, tak jak se to točilo) jsem byl taky někdy na vážkách, jestli to není komplet CGI

na příspěvěk reagoval Ouwen

Reklama

Reklama