Reklama

Reklama

Bouře přichází

(seriál)
  • USA Storm Rising
USA, 2021, 5x44 min

Obsahy(1)

Těšte se na největší přírodní katastrofy roku v jedinečném dokumentárním cyklu. Uvidíte březnová tornáda v USA i prosincové sesuvy půdy ve Střední Americe. Lovec bouří Reed Timer a jeho kolegové vyrážejí vstříc běsnící matce přírodě, aby nám v reálném čase představili ty nejnebezpečnější povětrnostní úkazy. (National Geographic)

Recenze (2)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Pre pár fotiek a kamerových záberov robiť zo seba vola a skrývať sa v aute a dúfať, že to prežijem, že nás tornádo niekde neodnesie. A potom sa chrapúnsky smiať, že som ten živel porazil. No neviem, obaja týpkovia mi prišli arogantní, áno, k nejakým záberom sa bežný človek len tak nedostane, ale ten štýl a spôsob komunikácie hrôza. https://dokumenty.tv/boure-prichazi-komplet-1-5-dokument/ ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Shlédl jsemdva díly a pak už se mi to zdálo moc monotónní. Nedostal jsem odpověď na otázky proč to ten chlápek dělá. Jestli v touze po vzrušení, z vědeckých účelů...Říká, že musí vyrážet za každým hurikánem nebo tornádem, protože nelze odhadnout, který opravdu zesílí. Nebo vůbec divákům neřekne svou taktiku. Jestli jezdí v závěsu za hurikánem, nebo opravdu tak riskuje. ()

Reklama

Galerie (8)

Reklama

Reklama