Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bratři Carsonovi rozjeli důmyslný obchod. Zatímco jeden (Calisto Calisti) je šéfem bandy, která ohrožuje lidi, druhý (Mel Gaines) jako ctihodný občan White City vybírá peníze od lidí, aby je ochránil před těmi prvními. Tehdy do městečka přichází tajemný cizinec (Charles Southwood), který zpřehází všem aktérům život naruby. (ilclassico)

(více)

Recenze (2)

ilclassico 

všechny recenze uživatele

Fabio Testi nehraje hlavního hrdinu, jak by se zdálo. Jen se tu mihne - jde o jeho první film. Hrdinu hraje Kaliforňan Charles Southwood (další herecké dřevo). Námět by nebyl špatný, kdyby... kdyby se proti filmu nespřáhli všichni tvůrci. Korunu tomu všemu nasadil pan režisér (taky debutant), takže tu máme jeden z nejhůře natočených špageťáků. Co jsem se dozvěděl... jak střílet z čutory a z berle. Když na konci filmu rolují stránky z novin, kde se máte dozvědět, kolik hrdina vydělal, a italský komentář čte "3 000 dolarů" a vy vidíte v novinách "5 000 dolarů", nelze jinak, než se smát (celému filmu). V rámci žánru za 2. ()

clint123

všechny recenze uživatele

Zaujímavý "špageťák" ,..ako samozrejme nedosahuje to kvality Leonoviek, Corbucioviek či Eastwoodoviek, ale mne sa to páčilo. Tajomný cudzinec je klasika, nejaké tie prestrelky , počúvateľná hudba ako podmaz a jednoduchý dej, postačuje na odreagovanie v dnešnej dobe, kde sa točí málo takých filmov tohoto žánru. ()

Reklama

Reklama